Ako na to?, Oblečenie

Vedeli ste, že aj rifľová košeľa môže vyzerať elegantne?

Rifľová, jeansová alebo denim košeľa sú pomenovania nadčasovej košele, ktorú má každý módny muž vo svojom šatníku. Je pohodlná, ľahká a skoro vždy sa prispôsobí postave. Najčastejšie ju kombinujeme s bielym tričkom alebo tielkom a rifľami. V našom blogu sa dozviete s akými ďalšími druhmi oblečenia ju skombinovať aby ste vždy vyzerali štýlovo a pohodlne.


Troška histórie

História rifľovej košele sa spája s western kovbojom. Na obrázku kovboja určite nebude chýbať okrem typického klobúka aj vyšúchaná košeľa, ktorá sa tak stala najznámejším odevom v histórii. Ďalší úspech zožala v 50-tych rokoch. Košeľa bola vyšívaná trblietavými aplikáciami a koženými strapcami. V takejto podobe ju preslávili country speváci a Hollywoodske hviezdy.

V súčasnosti nachádzame rifľové košele v rôznych odtieňoch, štýloch a strihoch. Ako skombinovať košeľu tak, aby ste nevyzerali ako z čias Vášho otca? Uvedieme niekoľko typov.

1. Rifľová košeľa a chinos

košeľa 3Spravte zmeny vo svojom všednom outfite, tvorenom bielym tričkom a košeľou. Obľúbené  rifle nahraďte hitom sezóny – chinos nohavicami a bielymi teniskami či mokasínami. Kombinácia chinos s košeľou je výbornou voľbou v horúcich letných dňoch.

Na akú príležitosť – Neformálne stretnutia

Pánske chinos nájdete v ponuke tu.

šortky

 

2.Šortky a rifľová košeľa

Ak si myslíte, že v šortkách nemôžete vyzerať elegantne, tak sa mýlite. Stačí ich len správne skombinovať. Ak si nie ste istý svojím vkusom, potom by ste vo svojom šatníku mali mať šortky v neutrálnych farbách. Tie sa dajú ľahko zladiť s tričkami a rifľovými košeľami. Spolu s mokasínami v  hnedej farbe ste tak dokonale oblečení.

Na akú príležitosť – Letné prechádzky, každodenný školský život

košeľa23.Rifľová košeľa a rifle

Táto kombinácia rifľoviny je ideálna pre mužov, ktorý majú radi drsnejší vzhľad. Najlepší imidž získate ak skombinujete svetlejšiu košeľu s tmavšími rifľami a hnedými mokasínami.

Na akú príležitosť – Víkendové párty alebo večere

Pánske rifle nájdete v ponuke tu.

4.Rifľová košeľa a formálne čierne nohavice

Ak ste nevedeli, že takáto kombinácia je možná, potom Vám ju objasníme. Košeľa dodá Vášmu outfitu iskru a čierne nohavice ho budú držať na formálnej úrovni. Tento štýl je vhodný pre mužov, ktorí radi experimentujú a nemajú radi nudu na pracovisku.

Na akú príležitosť – Do práce, Posedenie pri drinku po práci


5.Sako a rifľová košeľaujo pri vlaku

Módny vzhľad získate ak skombinujete košeľu so sakom, ktoré je sivé, béžové, modré alebo biele. Dôležitý je aj materiál, ktorý by nemal byť klasický. Uprednostnite tak sako z takzvanej teplákoviny alebo prírodných materiálov. Budete tak pôsobiť sviežo a Bestlook.

Na akú príležitosť – Do práce, na prechádzky, romantickú večeru, párty

Pánske saká nájdete tu.

Veríme, že náš článok bol pre Vás inšpiráciou, ako si vytvoriť jedinečný a módny outfit.

Pridaj komentár