Elegancia, Oblečenie

Jarné bundy pre dámy

Zima už pomaly končí a vystrieda ju jarné slnko, ktoré prebudí nie len prírodu k životu. Pomaly zahodíme zimné bundy, čapice, rukavice a šály a nahradíme ich ľahkými módnymi jarnými bundami. Dámske prechodné bundy na jar vás zahrejú v chladných ránach či večeroch alebo aj cez chladný daždivý deň. V e-shope bestlook.sk nájdete jarné bundy pre dámy v rôznych farbách, strihoch, vzoroch, štýloch a vyrobené z príjemného materiálu vďaka, ktorému sa budete cítiť pohodlne. Zárukou je samozrejme módny vzhľad! Aký kúsok si vyberiete túto jar?

Jarné bundy pre dámy

Jarné bundy už v každom šatníku!

Jarné dámske bundy by nemali chýbať v žiadnom šatníku. Je to akýsi must have kúsok, ktorý vlastní dnes už každá dáma a určite sa vo vašom šatníku nenachádza len jeden kúsok! Svet módy ponúka množstvo dámskych jarných búnd na každú príležitosť, preto či už potrebujete bundu na prechádzku do prírody alebo kabát do divadla, určite si nájdete vhodný model na každú udalosť. Športové, casual, ležérne, elegantné, aj také bundy nájdete v ponuke dámskych jarných búnd v našom e-shope. Podľa druhu jarnej bundy ju môžete kombinovať s rôznymi kúskami oblečenia

Elegantné jarné dámske kabáty

Každá žena chce vyzerať štýlovo a byť unikátnou. Ak potrebujete doplniť elegantné outfity určite siahnite po krásnom dámskom kabáte. Túto jarnú sezónu sú trendy kabáty s károvaným vzorom a preto sme pre vás pripravili skvelú ponuku týchto modelov. Károvaný kabát je vhodný do práce a doplní vaše outfity počas formálnejších a menej formálnych udalostí.

Nadčasové klasiky v novom šate

Aj túto sezónu sú nadčasové jarné dámske rifľové bundy veľmi trendy a nič nimi nepokazíte v každodennom stylingu. Tejto sezóne budú kraľovať rifľové bundy s predĺženým alebo oversize strihom. Populárne budú tiež otrhané džínsové bundy, ktoré sa výborne hodia k jednoduchým tričkám a topom. Ďalšou nadčasovou klasikou, ktorou nič nepokazíte bude kožená bunda. Trendy budú prešívané bundy do pása, v ktorom vyniknú ženské krivky, ale aj bundy so motorkárskym strihom ramoneska so šikmým zapínaním. Čiernu farbu skombinujte s každým kúskom oblečenia či už si ju oblečiete ku kvetinovým šatám alebo k mikine s potlačou.

Rifľové bundy https://www.bestlook.sk/326-riflove-bundy

Športové bundy na jar

Jar je ideálny čas na behanie v parku, prechádzky do prírody či korčuľovanie alebo bicyklovanie. Preto v našej ponuke nájdete jarné bundy pre dámy v športovom prevedení, ktoré vám zaručia štýlový vzhľad pri voľno-časových aktivitách. V našich bundách na jar vás neprekvapí silný vietor či dážď. Kapucňa vám v tomto prípade nahradí čapicu. Do praktických bočných vreciek si pohodlne odložíte kľúče, mobil a vreckovky pri joggingu či ceste do fitka. Populárne budú žiarivé farby ako žltá, ružová či červená.

Koženková bunda

Na našej stránke nájdete vždy tie najhorúcejšie trendy dámskych jarných búnd. Prechodné bundy nájdete v širokej škále farieb a strihov, dokonca aj dvojstranné – zaplatíte jednu, získate dve!Objednajte si kúsok na túto jar a oblečte sa podľa účastných módnych trendov!