Ako na to?, Dobre vedieť, Oblečenie

Dámska rifľová bunda TY1104 – k čomu sa hodí?

Dámska rifľová bunda patrí medzi tie najobľúbenejšie a najuniverzálnejšie kúsky vôbec. Dobre sa nosí a ľahko kombinuje. Jarné slnko je ako stvorené na trendy outfity s prechodnou rifľovou bundou, ktorá by mala byť must have kúskom v každom šatníku. A ako zladiť tento kúsok? Prinášame vás 5 outfitov, v ktorých určite neurobíte krok vedľa a budete štýlová v každej situácií.

S džínsami

Klasika v každej situácií, ktorou nič nepokazíte je kombinácia džínsy, tričko a dámska rifľová bunda. Táto jednoduchá kombinácia sa hodí každej žene. Farebne môžete ladiť modré či čierne rifle s bielym tričkom. Outfit môžete ozvláštniť náramkami, cross body kabelkou či slnečnými okuliarmi. Ako obuv sa hodia tenisky, espadrilky aj sandále. V chladnejšom počasí si pod ňu môžete obliecť aj mikinu.

So sukňou

Ak ste romantické duše a chcete vyzerať žensky, tak skombinujte rifľovú bundu so sukňou. Geniálna je kombinácia tylovej sukne a jednoduchého topu. K sukni si nemusíte nutne obúvať lodičky, ale pokojne siahnite po pohodlných teniskách. Ak je vonku chladnejšie nebojte sa k sukni si obliecť sveter. Táto rifľová bunda celý outfit pekne oživí.

So šatami

Dámska rifľová bunda bude vyzerať skvelo aj so šatami. Či už zvolíte dlhé maxi šaty alebo strih po kolená, v kombinácií s touto džínsovou bundou budete šik. Šaty a rifľová bunda to je jednoducho karta na istotu. K rifľovine sa hodí aj čipka. Jemné biele šaty s čipkou tak dostanú svieži nádych. Rozpustené vlasy, červený rúž a určite sa za vami otočí nie jeden muž.

S overálom

Rifľová bunda sa príjemne skombinuje aj s dámskym overálom. V tomto prípade sa nemusíte báť výraznejších farieb a vzorov na overáloch, keďže modrá bunda zjemní celkový outfit. Ako obuv sa hodia rovnako opätky aj tenisky. Táto kombinácia je vhodná do práce, ako aj do mesta na kávičku s kamarátkami.

S teplákmi

Bundu si užijú aj športovo založené dámy. Ak máte radi pohodlné tepláky a zároveň nechcete vyzerať ako by ste práve vstali z gauča poradíme vám ako na to. S teplákmi skombinujte krátky top, ktorý doplníte touto rifľovou bundou. Takýto outfit je ideálny na bežnú prechádzku mestom, nákupy či venčenie psa.

Dámsku rifľovú bundu TY1104 z e-shopu bestlook.sk zladíte jednoducho každý deň. K čomu by ste si ju obliekli vy?