Dobre vedieť, Oblečenie

Pánske tričká ako univerzálne oblečenie

Pánske tričká si právom zaslúžia kompliment ako najnosenejší a najpočetnejší kúsok v pánskom šatníku. V dnešnej dobe na trhu nájdete nespočetne veľa štýlových tričiek v rôznych farbách, strihoch a s modernými potlačami. Hodia sa skoro ku všetkému a navyše sú veľmi pohodlné. Pár tipov ako na 100% využiť tento univerzálny kúsok vám prezradíme v nasledujúcich riadkoch.

Pánske tričká na každý deň

Kombinácia pánskeho trička s džínsami nikdy neomrzí a pristane azda každému. Takáto kombinácia je skvelý výber na bežné dni či už idete do práce alebo von s priateľmi. Doplniť ju môžete mikinou a v chladnejšom počasí prechodnou bundou. V tomto outfite môžete nosiť klasické pánske tričká bez potlače, ako aj štýlovejšie kúsky s potlačou. Rifle môžete striedať napríklad s joggermi, ktoré sú veľmi pohodlné. Zdá sa vám takýto outfit príliš fádny? Skúste ho ozvláštniť doplnkami ako sú náramky, športové hodinky, okuliare či opasky alebo výraznými teniskami.

Pohodlne aj v teplom počasí

V teplejšie dni niet nad pánske tričká a šortky. V slnečných lúčoch dobre vyniknú farebné tričká s potlačami. Na trhu nájdete rôzne nápisy, farebné grafiky či logá. Ideálne sú tričká z ľahkých bavlnených materiálov, v ktorých sa budete cítiť pohodlne. Ak máte vypracované telo, tak potom sa určite nebojte siahnuť po tričku bez rukávov. Takéto kombinácie sú vhodné na bežné nosenie, stretnutia s priateľmi, von do mesta a iné. Ak však patríte do business sveta ostaňte verní košeli.

Tričká na každý deň

Pánske tričká – vrstvenie

Ak chcete vyniknúť potom si na tričko oblečte ďalšiu jednu-dve vrstvy, kde sa môžete vyhrať s farbami. Začnite s jednofarebným tričkom a prihoďte napríklad kockovanú košeľu, ktorú necháte rozopnutú. S akoukoľvek farebnou košeľou dobre funguje biele tričko. Na vrch si môžete pokojne obliecť aj čiernu koženú bundu alebo rifľovú bundu. Váš štýl zvýraznia vyhrnuté rukávy a rôzne doplnky ako napríklad náramok, náhrdelník, slnečné okuliare a iné.

Jednoduché tričká

Elegán za každých okolností

Veľmi populárnou a módnou kombináciou sú pánske tričká s pánskym sakom. Tu sa môžete uberať dvomi smermi a to viac formálnejším outfitom s elegantným sakom, chino nohavicami a poltopánkami alebo voľnejším s casual sakom, jednoduchými džínsami a teniskami. V oboch prípadoch sa oplatí staviť na jednoduché biele tričko bez potlače. V týchto outfitoch budete vyzerať nie len perfektne, ale aj ušetríte čas na prácne žehlenie košieľ.

Športovec

Ak chodíte do fitka či radi športujete, tak sa pri tom potrebujete cítiť hlavne pohodlne. Ideálna voľba na takéto aktivity sú pánske tričká v kombinácií s teplákmi alebo teplákovými kraťasami. Vhodne zvolené strihy vás nebudú tlačiť a obmedzovať v pohybe. Ak sa chystáte poriadne zapotiť, odporúčame vám tričká z funkčných materiálov, ktoré rýchlo odvedú pot z tela. Bavlnené tričko vám postačí ak sa chystáte na nejakú menšiu túru či urobiť si pár klikov a brušákov doma.

Pánske tričká sú jednoducho univerzálne oblečenie, ktoré využite v pracovné dni, na víkend s priateľmi, do posilňovne, na rande či leňošenie doma. Preto neváhajte a nahliadnite do ponuky bestlook.sk a vyberte si nový kúsok zo 100-vky modelov!