Ako na to?, Dobre vedieť

Pánske tašky – doplnok pre každého muža

Pánske tašky už dávno nie sú pánskym doplnkom, z ktorého by sme si robili posmešky. Muži taktiež pochopili aké čaro má taká ,,kabelka“, do ktorej si pohodlne odložia mobil, peňaženku, kľúče a iné drobnosti. Pánske tašky, aktovky, crossbody, ruksaky, či tašky do ruky je pestrá ponuka, z ktorej si môžete vybrať ten najvhodnejší kúsok pre vás.

Pánske tašky cez rameno

Najobľúbenejší a najuniverzálnejší typ pánskej tašky je malá crossbody taška, ktorú muži radi nosia ku každodenným outfitom. Modely vyrobené z nylonu alebo eko kože kombinujte k ležérnym bežným outfitom ako sú džínsy, kraťasy, tričko či casual košeľa. Naopak tašky v elegantnom prevedení z pravej kože môžete nosiť aj k saku a nohaviciam. Jej veľkosť je tak akurát aby sa vám do nej zmestila peňaženka, kľúče, mobil, doklady, vreckovky či pero. Napchať do nej bagetu by bol už problém, ale malý snack sa vám do nej určite zmestí.

Pánske tašky do ruky

Ani s pánskou taškou do ruky sa nemusíte cítiť zahanbene. Tieto tašky sa hodia k elegantným outfitom do práce, na formálne stretnutia či do divadla. Do malej tašky sa vám zmestia tie najnutnejšie veci, ktoré by inak deformovali vrecká nohavíc či saka. Príručná taška je vybavená pútkom na nosenie na zápästí alebo rúčkou na nosenie v ruke.

Pánska aktovka

Ak pracujete v kancelárií a do práce chodíte v obleku je pre vás ideálna voľba pánska kožená aktovka. Takýto look je vhodný nie len do práce, ale aj na všetky formálne stretnutia. Do aktovky si pohodlne uložíte všetky potrebné spisy, dokumenty, laptop či tablet. Aktovka vám určite pridá na elegancii, šarme a vkuse. Uľahčite si svoj pracovný život a spoznajte výhody pánskej aktovky.

Pánsky ruksak

Ak sa ostýchate nosiť pánske tašky je tu pre vás klasika pánsky ruksak. Ideálny na voľno-časové aktivity s neformálnym outfitom. Takýto ruksak je skvelý či už sa chystáte na túru alebo nákupy. Bonusom je, že sa vám do neho zmestia všetky potrebné veci vrátane fľaše s vodou. Ruksak patrí k ležérnym outfitom a preto ku košeli a chino nohaviciam radšej zvoľte elegantnú koženú pánsku tašku.

Praktická pánska taška poteší každého muža. Bez ohľadu na to či ste študentom alebo riaditeľom nejakej firmy, pánsku tašku môžete bez obáv nosiť každý deň a užiť si tak voľné vrecká na bunde či nohaviciach. Obľúbené modely nájdeš v e-shope bestlook.sk!