Ako na to?, Dobre vedieť, Elegancia, Oblečenie

Dámske nohavice – aké modely vám nesmú chýbať

Aj keď nohavice boli v minulosti hlavnou výsadou mužov, v dnešnom svete tomu už dávno nie je tak. Dámske nohavice sú neodmysliteľným kúskom každej garderóby a s obľubou ich nosí hádam každá žena, pre ich pohodlnosť, praktickosť a štýlovosť. Aké kúsky sa teda oplatí mať v šatníku vám prezradíme v nasledujúcich riadkoch.

Dámske rifle – must have kúsok!

Nemyslíme si, že si niekto dokáže predstaviť svoj šatník bez minimálne jedného páru dokonale padnúcich dámskych džínsov. Nohavice tohto typu sú základom mnohých ležérnych aj elegantných outfitov. V móde ostávajú stále úzke strihy, vyšúchané prevedenia a diery. K plnej výbave by vám nemali chýbať ani rifle s vysokým pásom, ktoré dokonale zvýraznia boky a pás. Okrem klasických modrých džínsov sú nadčasové aj čierne, ktoré ľahšie doladíte k elegantnejším outfitom na viac formálne príležitosti. Rifle skombinujete ľahko každý deň a takmer s hocičím. Či už s vysokými opätkami a blúzkou alebo teniskami, tričkami a rifľovou bundou. Sú jednoducho univerzálne!

Dámske casual nohavice

Každá žena sa dostane do situácie kedy potrebuje vyzerať elegantne a rifle nebudú vhodné k danej príležitosti. Či už sa chystáte na pohovor, pracovné stretnutie ale patríte do business sveta, casual nohavice patria aj do vášho šatníka. Samozrejmosťou sú dámske nohavice v čiernej farbe, ktoré sa vyznačujú jednoduchým strihom. Trochu sa podobajú na nohavice z kostýmu, ale nie sú až tak formálne. Sú mimoriadne pohodlné, a preto si stále viac žien namiesto klasických džínsov vyberá klasické nohavice. Dobre sa ladia s vysokými podpätkami, ako aj s balerínkami alebo modernými mokasínami. S blúzkou, košeľou či svetrom si vytvoríte outfit do práce, ale aj na voľné dni.

Pohodlné dámske legíny na každý deň

Neviete s čím skombinovať tuniky, mini šaty či predĺžené košele? Odpoveďou sú jednoznačne legíny! Legíny si naše srdcia získali hlavne tým aké sú pohodlné a pekne zvýraznia naše prednosti. S krátkymi tričkami si ich môžu dovoliť hlavne baby, ktoré na svojej postave makajú, ale s dlhšími strihmi pristanú aj plnším ženám! Hodia sa na voľno-časové aktivity, do mesta aj do fitka. Záleží na tom čo si k ním oblečiete. Navyše dnes už poznáme rôzne odnože legín ako sú jegginsy napodobňujúce džínsy a tregginsy napodobňujúce nohavice, v ktorých sa budete cítiť komfortne a trendy.

Ak chcete vyzerať vkusne v každej situácii, uistite sa, že máte v šatníku módne dámske džínsy, aspoň jedny casual nohavice a pohodlné legíny. Takto budete ,,za vodou,, každé ráno pri obliekaní. Ak vám nejaký kúsok chýba, neváhajte a nahliadnite do ponuky bestlook.sk!