Dobre vedieť, Oblečenie

Dámska mikina na každý deň!

Dámska mikina je praktická, univerzálna, obľúbená a nemôže chýbať ani vo vašom šatníku. Nosíme ju počas chladnejších letných večerov, v prechodnom období ako vrchnú vrstvu oblečenia a rovnako v zime pod zimnú bundu. Či už idete von s priateľmi, do práce alebo si zašportovať, mikina bude vaším obľúbeným spoločníkom na každý deň.

Obľúbené modely

Na trhu je nespočetne veľa rôznych prevedení dámskych mikín. V jednoduchosti by sme ich mohli rozdeliť na mikiny s kapucňou a bez nej. Populárne sú crop top mikiny s krátkym strihom pre ženy, ktoré chcú ukázať ploché brucho. Oversized mikiny zakryjú prípadné nedostatky na postave a môžete ich tiež nosiť ako šaty. Aj keď väčšina žien rada siaha po klasických farbách ako sú čierna, sivá či béžová, oplatí sa investovať do farebných modelov či modelov s potlačou, ktoré vám dodajú energiu a sviežosť v obliekaní.

Dámska mikina do fitka

Komfortné oblečenie do telocvične alebo fitness centra by malo byť základom vybavenia každej športovo založenej dámy. Aj keď športové  komplexy nie sú módnou prehliadkou, ale miestom, kde môžete pracovať na svojej postave, v dobre zvolenom oblečení sa budete cítiť príjemne, štýlovo a pohodlne. Samozrejmosťou sú funkčné legíny, športová podprsenka, tričká, no topkou je dobrá dámska mikina! Aj keď si myslíte, že vám pri cvičení tento kúsok nebude chýbať, lebo zima vám určite nebude. Po cvičení je však veľmi dôležité nevychladnúť a na to dobre poslúži mikina so zapínaním na zips, ktorú si rýchlo oblečiete.

Mikina ako každodenný outfit

Ak sa radi obliekate skôr ležérnejšie ako elegantnejšie je mikina tým správnym kúskom na každý deň. Ľahko ju skombinujete s džínsami, legínami, joggermi, ale aj sukňou. Mikina na zips  vytvorí skvelé vrstvené outfity a môžete ju kombinovať s jednoduchými topmi prípadne ešte jedno vrchnou vrstvou v podobe rifľovej bundy. Myslite aj doplnky ako sú rôzne čapice, okuliare, ľadvinky, hodinky a náramky. Ako obuv si môžete vybrať športový variant alebo topánky.

Dámska mikina je obľúbeným kúskom oblečenia. hlavne kvôli svojej pohodlnosti. Dobrá mikina by nemala chýbať v žiadnom dámskom šatníku! Ak ste typ, ktorý sa vonku oblieka výlučne elegantne, mikina vám určite spríjemní aspoň chvíle strávené v pohodlí domova. Pozrite sa na nové trendy v kategórií dámskych mikín na bestlook.sk!