Dobre vedieť, Oblečenie

Pánske teplákové súpravy, nie len do telocvične!

Pánske teplákové súpravy sú trendy a na trhu nájdete momentálne bohatý výber módnych kúskov. Sú vhodné nie len do fitka, ale aj do mesta, čoho dôkazom sú aj celebrity, ktoré ich s obľubou nosia. Ich hlavnou výhodou je pohodlie, ktoré oceníte v každej situácií.

Nové trendy

Ak si pod pojmom teplákové súpravy vybavíte tie hrubé nemoderné kúsky, ktoré nájdete v ocovom či dedovom šatníku ste na omyle! V aktuálnej ponuke nájdete také kúsky, ktoré sú nie len pohodlné, ale aj moderné. Súpravy v kombinácii s mikinou s potlačou vám pridajú na originalite. Mikiny nájdete v rôznych prevedeniach s kapucňou či bez kapucne alebo so zapínaním na zips. Tepláky majú moderný strih typu jogger, ktorý lichotí každej postave. V ponuke si samozrejme prídu na svoje aj páni, ktorí sa radi obliekajú jednoducho.

Kam nosiť pánske teplákové súpravy?

Existuje hádam nekonečný zoznam aktivít a miest kam si môžete pánsku teplákovú súpravu obliecť. Prinášame vám niekoľko zaručených tipov. Samozrejmosťou je obliecť si ju na športovanie či na voľno-časové aktivity ako prechádzky do prírody, grilovanie s priateľmi či venčenie psa. Tepláková súprava je ideálna aj na nakupovanie, pretože v nákupnom centre sa aj vďaka nej môžete cítiť pohodlne na lavičke zatiaľ čo vaša polovička sa prehrabuje regálmi. No a v neposlednom rade je skvelá na domáce leňošenie.

V športovom duchu

Na posilňovanie či behanie sú ideálne bavlnené teplákové súpravy s mikinou na zips, ktorú v prípade potreby viete rozopnúť alebo dať dolu. Pod túto mikinu si môžete obliecť funkčné tričko. Ak máte vyšportovanú postavu postačí vám tričko bez rukávov. V športovom štýle sa môžete nahodiť aj do mesta. Obujte si tenisky a celkový outfit dolaďte ľadvinkou , rupsakom či doplnkami ako sú slnečné okuliare alebo šiltovka.

Pánske teplákové súpravy sa stali veľmi populárne z niekoľkých dôvodov. Sú pohodlné, neobmedzujú pohyb, sú vyrobené z príjemných, mäkkých materiálov a sú štýlové.  V našej ponuke bestlook.sk si vyberiete z množstva farebných modelov, modelov s potlačou, s kapucňou či bez nej aj so zapínaním na zips.

Nezabúdame samozrejme ani na dámy – viac informácií nájdete v článku zameranom na moderné dámske teplákové súpravy.