Dobre vedieť, Farby

Záleží na farbe peňaženky? Červená priťahuje peniaze.

Peňaženku dennodenne používame na ukladanie a prenášanie cenností ako sú peniaze, doklady, platobné karty, vizitky či iné dôležité veci. Peňaženka je kúskom, ktorý musí spĺňať určité kritériá praktickosti. Pánom vyhovuje skôr prehľadnosť, kvalita materiálu a schopnosť peňaženky vojsť do vrecka, dámy vyberajú skôr podľa vzhľadu. Práve vzhľad a farba peňaženky je práve tá kľúčová.

Farba je podľa Feng-Shui najsilnejším zdrojom energie. 

Správna farba

K zlepšeniu našej finančnej situácie môže pomôcť nielen lepšia práca alebo vyšší plat, ale práve výber správnej farby peňaženky. Každá farba na nás pôsobí určitým dojmom, vyvoláva v nás určitý pocit či emóciu, vplýva na naše myslenie či konanie. Tak isto je to aj s farbou peňaženky. Práve tá môže byť dôvodom bohatstva alebo chudoby.

peňaženky

Červená priťahuje peniaze

Už z minulosti sa traduje, že peňaženka v červenej farbe priťahuje peniaze. Toto porekadlo pochádza zo starodávneho čínskeho umenia Feng-shui. Červená farba predstavuje farbu života, energie, prebudenia, ohňa. Nielen vyznávači umenia Feng-Shui veria, že červená peňaženka priťahuje peniaze, podporuje úspechy a vedie k ceste energie a sily v živote.

červená peňaženka

Vyznávači tejto filozofie taktiež veria, že čím je sýtejší odtieň farby, tým silnejšia je aj jej energia a účinnosť.

Vyberte si z našej širokej ponuky peňaženiek pre dámy a pánov a vyskúšajte moc červenej farby priťahovať peniaze.

 

 



Pridaj komentár