Dobre vedieť

Aké oblečenie bude IN na jar 2019

Ešte nás síce čaká niekoľko dlhých a možno aj chladných zimných dní, no jar však bude klopať na dvere už čoskoro. Už dnes sa vo svete módy šušká aké oblečenie bude IN na jar 2019. Niektoré trendy zostane aktuálne z predošlého roka 2018 a niečo nové pribudne. Ale máme tu aj nečakaný návrat z čias dávnejších, teda retro štýl! Poďme sa teda spoločne pozrieť, čo na seba, aby sme boli trendy a privítal jer s úsmevom a aktuálnou módou.

  1. Návrat módy z 80.rokov

Retro je IN vždy a ináč tomu nebude ani v roku 2019. Opäť očakávame jeden veľkolepý návrat trendov doby minulej. Tentokrát to bude štýl rokov 80.-tych. Či sa to týka pestrých farieb od výmyslu sveta, alebo konkrétnych kusov oblečenia (trendy budú napríklad kostýmy so sukňou), táto dekáda sa opäť ozve vo veľkom.

  1. Čierna je dobrá

Čierna farba si v roku 2018 užívala miestečko na výslní. V tom aktuálnom roku to bude rovnako. Jej nástup bude dokonca ešte intenzívnejší. Čierne nohavice, bundy, koženkové bundy, topánky, doplnky. Niekto ju možno vníma ako farbu smútku, v kontexte jari 2019 jej však budú plné ulice.

  1. Každodenná (nenútená) elegancia

Nikto nepovedal, že elegancia je devízou len pracovného prostredia a formálnych stretnutí. Práve prechodné obdobie, akým jar nepochybne je, predstavuje ideálny čas na tento druh outfitov. Dámske tričká alebo košele v kombinácií so sakami, formálne nohavice, elegantná kožená obuv. Na ruku hodinky a môžeme ísť do ulíc.

 

  1. Zvieracie vzory

IN budú rozhodne aj rôzne tigrované vzory a škvrny. Skrátka všetko, čo evokuje živočíšnosť a neviazanosť. Jar je obdobím, kedy sa príroda opäť prebúdza a tento druh outfitov to perfektne symbolizuje. Obohaťte svoj šatník o vzorované kusy oblečenia a ukážte slobodné zviera v sebe.

 

Pridaj komentár