Dobre vedieť, Oblečenie

Dámske jarné bundy

Jar už klope na dvere a správna žena vie, že je už pomaly čas myslieť na to čo si na seba v jari oblečie. Dámske jarné bundy sú tou správnou voľbou, ktorá vás ochráni pred dažďom či vetrom ale aj zahreje v chladných ránach. Aktuálna ponuka dámskych prechodných búnd je bohatá na strihy, farby a je len na vás o aký kúsok si doplníte svoj šatník.

Dámske jarné bundy

Dámske kožené bundy

Kožená čierna bunda je akýmsi must have kúskom, teda dámska bunda, ktorá sa hodí každej dáme. Správny rebelský look si vytvoríte v kombinácií s potrhanými džínsami. Naopak veľmi nežne budete pôsobiť v kombinácií s kvetovanými šatami.

Dámske kožené bundy

Prešívané prechodné bundy

Ak chcete mať v jari bundu na prechádzky do prírody alebo jednoducho máte radi športové oblečenie určite siahnite prechodnej prešívanej bunde. Takáto bunda je  väčšinou vyrobená z vetruvzdorných a vodeodolných materiálov, čo sa vám bude hodiť v nepriaznivom počasí. Príjemný bonus je aj kapucňa, ktorá sa dá podľa potreby odopnúť. V ponuke nájdete dámske jarné bundy krátke aj dlhé. Krátka bunda lichotí dámam nižšej postavy, prípadne tým, ktoré majú plnšie boky, lebo zvýrazní vrchnú časť tela.

Trendy rifľové bundy

Dámska rifľová bunda

Dámske rifľové bundy budú v móde aj tento rok.  Džínsovinu zladíte takmer s čímkoľvek. Prehoďte si ju cez ležérne šaty, hodí sa ku krátkej aj dlhej sukni či k džínsom a tričku. Tento kúsok bude stále IN a vynosíte ju roky k rôznym kúskom oblečenia. Taktiež vám dobre poslúži v chladných letných večeroch k šortkám a topu. Noste ju v teplejšie jarné dni, keďže pred vetrom a dažďom vás lepšie ochráni prešívaná bunda.

Dámska parka

Dámske jarné bundy s dlhším strihom a sťahovaním v páse, ktoré perfektne vyformujú postavu do tvaru presýpacích hodín. Tak takto sa dá v skratke charakterizovať dámska párka. Ak si neviete vybrať jeden kúsok tak dnešný trh vám ponúka dvojstranné dámske jaré bundy, v ktorých za cenu jednej získate rovno dva kúsky. Jednoduchá parka sa hodí k džínsom, ale aj šatám. Veľkou výhodou je, že teplejšiu dámsku parku vynosíte naj na jeseň.

Bunda bomber

Dámska bomber bunda bude jednoznačne hitom sezóny. V ponuke už nie sú len klasické kaki bomberky, ale v ponuke na bestlook.sk nájdete aj farebné, vzorované, kvetované alebo maskáčové kúsky. S vysokými džínsami, krátkym topom a teniskami budete vyzerať skvele. No ak chcete byť IN tak vyskúšajte nový trend v kombinácií s elegantnými šatami a podpätkami.

Dámska bombera

Jarné počasie vie byť nevyspytateľné. Raz prší, fúka a inokedy svieti slnko ako v lete a preto by ste mali mať v šatníku prechodnú bundu do každej situácie. Tak čo? Aká bunda chýba vám?