Dobre vedieť, Elegancia

Dámsky kabát na jar? ÁNO!

Zima sa blíži ku koncu a prichádza jar, ktorá vie byť pekná slnečná, ale niektoré dni môžu byť chladné, prší dážď alebo fúka silný vietor. No aj v takéto dni sa môžete cítiť pohodlne a štýlovo vďaka kabátom. Aké sú súčasné horúce trendy a ako dámsky kabát ladiť aby ste zakaždým vyzerali neodolateľne vám poradíme v nasledujúcich riadkoch.

Oversize kabáty

Takéto dámske kabáty sú väčšie o dve-tri čísla ako by ste si bežne kúpili. Majú voľný, široký strih, a preto ich milujú štíhle aj plnšie ženy. Na zvýraznenie kabáta je dobré si k nemu obliecť napasové nohavice. Na vrch si môžete obliecť obtiahnutý top. Výhodou voľného strihu je, že v chladnom počasí sa vám pod neho zmestí aj hrubší sveter či rolák. Nezabúdajte, že oversize kabát má byť korunou outfitu a preto k nemu voľte ďalšie kúsky striedmo aby pekne vynikol.

Kárované kabáty

Károvaný vzor je asi nesmrteľný! Módny károvaný kabát nájdete v ponuke s klasickou mriežkou, ale aj v odvážnejších farebných kombináciách kontrastných odtieňov. Môžete ho ladiť do elegantného outfitu ako aj na bežné každodenné nosenie. Ikonický károvaný vzor je dosť výrazný a preto si musíte dávať pozor na ladenie s ostatným oblečením. Odporúčame zvoliť už len jednofarebné kúsky, aby ste nepôsobili prekombinovane.

Kabáty s viazaním v páse

Kabáty bez zapínania majú väčšinou strih po kolená. Viazanie v páse zvýrazní postavu a všetky jej prednosti. Aj jednoduchý jednofarebný kabát s viazaním vám dodá štýl. Zladiť ho môžete s džínsami a topánkami na opätku aj bez neho, záleží na tom, či budete voliť elegantné alebo bežné doplnky. V móde sú všetky odtiene hnedej, béžovej či ružovej.

Klasika čierny dámsky kabát

Ak aj vy patríte ku konzervatívnym dámam, určite nič nepokazíte ak kúpite čierny kabát. Hoci klasika je trochu monotónna, jej výhodou je, že nevyjde tak rýchlo z módy, čo vám umožní nosiť tento model mnoho rokov. Tento kúsok môžete jednoducho oživiť zaujímavou kabelkou, šatkou či baretkou. Je ideálny na bežné dni do práce, ale aj na rôzne príležitosti.

Kabát vo farbe ťavia hnedá, alebo béžová

Je ťažké predstaviť si dámsky šatník bez dobrého kabátu. Ak vám tento potrebný kúsok oblečenia stále chýba nazrite do ponuky bestlook.sk a vyberte si svojho spoločníka na jarné dni.