Dobre vedieť, Elegancia, Oblečenie

Ako nosiť a kombinovať pánske sako

ako kombinovať pánske sako

Muži nosili obleky odnepamäti. Vo svojom šatníku na ne siahajú pri rôznych príležitostiach vyžadujúcich formálny štýl obliekania. Či už ide o rodinnú oslavu, stretnutie z práce alebo prácu v kancelárii, oblek je na výber pre každého muža. Avšak väčšina mužov si neuvedomuje, že si môže na seba obliecť len jeden prvok obleku ako je pánske sako.

Vďaka svojej všestrannej povahe je pánske sako perfektným oblečením, ktoré sa dá kombinovať s mnohými odevmi. To platí ak chcete vytvoriť elegantné a ležérne oblečenie. Jednoducho pridajte sako a výzor bude okamžite formálnejší.

ako kombinovať pánske sako

Ako kombinovať sako alebo čo sa k nemu hodí

Je čas premýšľať o rôznych možnostiach ako nosiť a kombinovať pánske sako. Samozrejme, najjednoduchší spôsob ako nosiť sako je obliecť si celý pánsky oblek. Ale čo ak ho chcete nosiť s inými odevmi?

Vyzerať dobre, slušne, ale zároveň sa cítiť pohodlne je základ ideálneho outfitu. Veľmi jednoduchý a zároveň štýlový look je kombinácia saka a riflí. Stávka na istotu sú rifle tmavých odtieňov pokiaľ ide o kombináciu rôznych farieb saka. Tričko k tomuto outfitu zvoľte jednoduché a jednofarebné. Ideálnou kombináciou je biele tričko. Zaujímavým prvkom môže byť tričko s nápisom.

pánske sako

Ako nosiť čierne pánske sako

Väčšina žien a mužov považuje čiernu za najuniverzálnejšiu farbu. V prípade pánskeho saka je to trošku zložitejšie. K čiernemu saku treba zvoliť jednoduchšie jasné farby ako sú biela, sivá, modrá. K pohodlnosti zvoľte jednofarebné tričko či bielu košelu. Dôležité je nenarušiť estetiku outfitu. Rifle či nohavice si vyberajte jednoduchých strihov a farieb.

čierne pánske sako pánska biela košeľa

Ako nosiť šedé pánske sako

Klasikou šedého saka je šmrnc bielej kombinácie iných odevov. Či už ide o biele nohavice, tričko či košeľu. Zaexperimentujte a zahrejte sivé sako bohatšími farbami. To zabezpečí vášmu oblečeniu nie príliš vážny vzhľad. Perfektne fungujú pohodlné nohavice chinos iných farieb.

Majte na pamäti, že sivá bude vhodne fungovať aj s inými svetlejšími farbami pre uvoľnený denný vzhľad a tmavšie sako je zas príťažlivou voľbou pre každodenné nočné vzhľady. Čierna farba je skvelý doprovod z hľadiska spodnej časti vášho oblečenia, teda džínsov či nohavíc.

chino nohavice

Ako nosiť modré sako

Nebesky modrá, námornícka či jednoducho modrá farba. Pre väčšinu mužov bezpečná stávka. Spolu s tmavšími džínsami je modrá ideálna. Biela košeľa a modré sako môže byť lákava kombinácia pre moderného muža, najmä pre firemný vzhľad.

pánske modré sakopánske modré sako

Netradičné typy saka

Módne trendy a netradičnosť oblečenia neobišlo ani pánske saká. Chcete sa odlíšiť od ostatných a mať istotu, že budete iný ako ostatní? Siahnite po netradičnom type, farbe či strihu saka. V kombinácii netradičných kúskov sa medze naozaj nekladú. Zaujímavé prevedenie zanechá dojem všade, kam pôjdete. Nič Vám už nebráni v tom, aby ste vynikli z davu.

 

netradičné sako netradičné sako

 

Iné farby či štýl saka, každá voľba, ktorú urobíte, prispeje k celkovému vzhľadu vášho oblečenia. Nedovoľte aby vás zaužívané tradičnosti vystrašili. Teraz už poznáte základy, podľa ktorých vytvoríte štýlový vzhľad na akúkoľvek príležitosť. Či už sa vám páči čierne, sivé, modré alebo netradične vzorované sako, táto príručka vám pomôže ako otázky kombinovania a nosenia saka vyriešiť.

Pridaj komentár