Ako na to?, Oblečenie

Ako sa obliecť jednoducho, pohodlne a štýlovo

Asi žiaden chlap netúži stráviť pred šatníkom celú večnosť. Chceme sa obliecť jednoducho, no pritom pohodlne a štýlovo. Vonku nás predsa čaká celý svet, tak kto má márniť čas pred zrkadlom. Hodiť na seba prvú kombináciu vecí, čo nám padnú do ruky, sa môže zdať ako fajn nápad, no výsledok často nezodpovedá predstavám. A pritom to vôbec nie je náročné, stačí mať aspoň základnú víziu o tom, čo chceme docieliť.

Tričko a rifle

Alfa a omega pánskeho šatníka. Nie je nič jednoduchšie, než na seba navliecť nejaké tričko, pohodlné rifle a vyraziť do ulíc. Tento štýl je dlhodobo populárny a tak skoro z módy nevyjde. Aj tu však platia niektoré zásady.

Keep it simple. Zabudnite na rôznorodé vzory a obrázky na tričkách, oblečte sa ako dospelý človek.  V jednoduchosti je krása a muž môže vyzerať dobre aj v jednofarebnom tričku (prípadne s motívom pásikov alebo niečoho podobného), ktoré mu však musí padnúť na postavu.

To isté platí aj pri rifliach, dobre napasované nohavice sú na nezaplatenie. Teraz odložte bokom rôzne ošúchané, vybielené a potrhané vzory, puberta je už za vami. Zvoľte tmavšie jednofarebné rifle a máte vyhrané. V kombinácií s jednoduchým, no štýlovým tričkom ide o parádnu módnu symbiózu.

Sako, košele a kožené topánky

Tenisky sú možno pohodlné, no dospelému mužovi príliš neslušia. Je čas zainvestovať do dobre vyzerajúcich kožených topánok. Nemusí to byť obuv vhodná na svadbu (alebo pohreb), stačí niečo jednoducho elegantné, nie príliš honosné. Verte nám, dámy si to všimnú a ocenia. Nezabudnite ich kombinovať s rovnako sfarbeným opaskom!

Svojmu outfitu dokážete dodať šťavu aj tým, že na seba navlečiete sako. Jednoduché, športové, ľahké sako, známe v angloamerických krajinách aj ako blejzer. Ďalšia vrstva vám dodá štýl a vyzerá zaujímavo. Pod takéto sako si dajte buď vhodnú, jednofarebnú košeľu, alebo kľudne aj pasujúce tričko. Experimentovať s kombináciami je povolené, avšak nenechajte sa uniesť.

Takto „vystorjený“ v štýle BestLook môžete ísť kľudné do ulíc.