Ako na to?, Dobre vedieť

Trendy brada v roku 2017

Brady sú dlhodobo úspešným trendom, ktorý tak skoro nevyhasne. Ide totiž o akúsi pomyselnú korunku krásy na mužskej hlave. Samozrejme tým máme namysli upravovanú bradu a nie náhodný a neudržiavaný porast, ktorý evokuje imidž bezdomovca.

Aké sú súčasné trendy v tejto oblasti? Pánska móda je vrtkavá, to, čo je IN dnes, môže už zajtra patriť na smetisko dejín. Ak sa však o svoju bradu náležite staráte, nemusíte sa ničoho báť.

Krátka a nenútená brada

Pán s bradouToto je štýl, ktorý slávi dlhodobý úspech. Veľa mužov sa cíti nepohodlne s príliš dlhým porastom na tvári a tak si bradu nechávajú zastrihávať. Svoj imidž tak držia pod kontrolou a majú prirodzený sexepíl. Kratšie zastrihnutá brada zvýrazňuje prirodzené črty mužskej tváre a v kombinácií s vhodným účesom vie narobiť divy.

Chlap s takouto bradou dokáže pôsobiť profesionálne, aj keď si ju neholí každý deň. Postačí rozumne si ju zastrihávať na určitú únosnú dĺžku a o viac sa nemusíte starať. Starosťou bude zvoliť si správne oblečenie, tak aby ste s bradou ladili. Napríklad košeľasako sú priam ideálne na to, aby ste pôsobili seriózne.

Dlhá, no udržiavaná brada

Poriadny porast síce už v poslednom čase stráca na popularite, no s určitými obmenami sa s ním vždy dá pracovať. Základom je dôkladná starostlivosť o dĺžku a hustotu (samozrejme aj čistotu) takejto brady. Ak si nie ste istí, zverte sa radšej do rúk profesionála, ktorý vám váš prales poľudští.

Imidž drevorubača už nie je na vrchole popularity mužskej módy, no to neznamená, že sa svojej pýchy na tvári musíte zbaviť. Pekne zastrihnutá a udržiavaná brada môže byť aj o čosi dlhšia, no všetko v rámci medzí. A okrem toho, v zime vás zahreje.

Ak sa obávate, že s dlhou bradou vás nebudú na pracovisku a v serióznej spoločnosti brať vážne, nezúfajte. Vždy to dokážte vyvážiť svojím outfitom. Formálne pánske oblečenie v podobe obleku na mieru dokáže dodať auru autority takmer každému.

Strnisko

Model 2017Toto je riešenie pre chlapov, ktorí nechcú ani bradu a ani hladkú tvár. Niekoľkodňové strnisko pôsobí na ženy ako magnet a zároveň si nositeľ zachováva maskulinitu. Ide o vhodnú cestu aj pre pánov, ktorí majú problémy s rastom brady, ktorá nie a nie dosiahnuť požadovanú dĺžku a objem.

Miernou nevýhodou je, že strnisko sa skôr či neskôr zmení v poriadnu bradu, je teda potrebné „obnovovať“ ho každých pár dní. A nie každý na to má trpezlivosť.