Ako na to?, Elegancia

Ako sa stať magnetom pre ženy.

Páni, neviete čo si obliecť, aby ste zaujali nežnejšie pohlavie?  Neviete si správne vybrať oblečenie na spoločenské akcie, diskotéku, party alebo čo si obliecť do práce či na prvé rande? My vám radi poradíme.

Muž by mal ženu zaujať svojimi charakterovými vlastnosťami. Toto berme za akúsi samozrejmosť, a preto sa tejto téme nebudeme venovať.  Ako ďalšie, si ženy na mužoch všimnú oblečenie. Nie nadarmo sa hovorí, že šaty robia človeka. Ak muž chce zaujať ženu mal by vedieť, aké oblečenie si obliecť na danú príležitosť. Predsa do divadla nepôjde v mikine a tričku a na diskotéku si neoblečie oblek a kravatu, aj keď je možno veľmi pekná.  Ak patríte do tej skupiny mužov, ktorý sa nevedia rozhodnúť čo v danej chvíli na seba, tak práve pre vás je tento článok.

 

Čo si oblecť na diskotéku alebo víkendovú party s priateľmi?

Ak sa chystáte na diskotéku alebo party mali by ste sa obliecť tak, aby ste sa cítili pohodlne. To pochopiteľne neznamená, že si oblečiete tepláky a staré vyťahané tričko. Ako základ takéhoto outfitu sú džínsy, ktoré sa dajú ľahko skombinovať s akýmkoľvek vrškom. Tu je zopár tipov a kombinácii s džínsami:

Košele:

– Elegantná košeľa so športovým sakom

– Károvaná košeľa a pod ňou jednofarebné tričko

– Elegantná košeľa so svetríkom /sveter by mal mať výstrihom v tvare písmena „V“/

– Elegantná košeľa s vyhrnutými rukávmi

 

Tričká:

– Tričko s motívom a športové sako

– Tričko bez motívu /jednofarebné/ a sveter na gombíky

– Obtiahnuté /elastické/ tričko so štýlovou aplikáciou /tu vynikne štíhla a vyšportovaná  postava/

 

Na diskotéku alebo party si môžete obliecť aj mikiny s kapucňou alebo aj bez nej.  Ak si zvolíte mikiny s potlačou tak k nej si oblečte jednofarebné tričko a naopak, k jednofarebnej mikine zvoľte tričko s potlačou.

Páni nezabudnite na peknú a modernú hodinku a samozrejme štýlový opasok. Ten Vám vyslovene vždy štýlovo doplní váš outfit.

 

Na záver Vám chceme pripomenúť, že aj keď budete oblečený vkusne a  štýlovo, oblečenie musí byť čisté! Rovnako tak aj topánky.  Takže pred každou príležitosťou si najprv skontrolujete šatník, či je všetko tak ako má byť. Príjemnú zábavu J

 

V ďalších článkoch s názvom Ako sa stať magnetom pre ženy, sa budeme venovať ako sa obliecť na spoločenské akcie, firemné večierky, rande, na prac. pohovor a podobne.

 

 8