Dobre vedieť, Oblečenie

Zoznámte sa prosím- Boyfriend Jeans.

Ako iste viete, džínsy, ako také, si prešli od ich vzniku mnohými zmenami. Najskôr boli džínsy pracovným odevom a teraz je úplne normálne si ich obliecť hoci aj na pohovor. Najskôr tu boli zvoncové, potom džínsy s rovným strihom, úzke alebo roztrhané džínsy.  Ale móda sa neustále mení, a preto… zoznámte sa prosím- Boyfriend Jeans. A aké džínsy to vlastne sú?

Tieto džínsy majú širší strih s úzkym pásom. Sú vytvorené tak, aby zvýrazňovali ženský pás a opticky ho zužovali. Okrem toho majú zväčšiť rozdiel medzi veľkosťou pásu a bokov aby sa vytvorila postava takzvaných  ,,presýpacích hodín“. Muži si prirodzene viac všimnú ženu, ktorá má úzky pás a o niečo širšie boky. Tieto džínsy dokážu každý typ postavy opticky zoštíhliť. Okrem všetkého ich doslovný preklad je ,,frajerove džínsy“. Tým nám len chceli dať najavo, že džínsy sú voľnejšieho strihu.

Keďže tento kúsok je pomerne novinkou, ženy sa ich ešte trochu boja. No okrem toho, že opticky zmenia tvar postavy sú naozaj štýlové. V obchodoch nájdete aj roztrhané boyfriend džínsy alebo napríklad džínsy s nášivkami kvetov.

Ako ich nosiť?

Ak sa chystáte zaobstarať si jedny takéto džínsy, tu je zopár tipov ako ich nosiť a k čomu ich ladiť.

-Vždy si vyberte správnu veľkosť. Tieto džínsy majú mať voľný strih aj keď si ich oblečiete a určite by nemali pôsobiť ako typ skinny. Nemajú byť obtiahnuté.

-Roztrhané vyzerajú najlepšie. Keď sa skombinuje strih týchto nohavíc s roztrhanými časťami, džínsy pôsobia skutočne štýlovo. Ak chcete ešte viac zaujať, zrolujte si ich zospodu jeden alebo dva krát.

-Dolaďte ich zaujímavými lodičkami alebo masívnym doplnkom v podobe náhrdelníka či hodiniek.

Nosenie boyfriend jeansov si naozaj zamilujete. Sú pohodlné, štýlové a vkusné. Dodajú vám šmrnc a čo je najlepšie, môžete ich nosiť aj v lete bez toho aby ste sa v nich ,,uvarili“.