Oblečenie

Trenky, boxerky alebo slipy?

Páni, my ženy vieme, že ste v oblasti výberu spodného prádla menej nároční ako my ženy, no aj napriek tomu si vyberáte podľa praktickosti a pohodlnosti medzi trenkami, boxerkami alebo slipami. Aby sme vám tento výber uľahčili, tak vám týmto článkom objasníme výhody a nevýhody nosenia týchto kúskov spodného prádla.

Trenky sú najzdravším, najvoľnejším a zrejme najpohodlnejším typom spodného prádla. Sú vhodné aj vtedy, ak plánujete plodiť potomka. Nevýhody sú len snáď v prílišnej voľnosti, čo môže byť nevýhodou napr. pri športe.

Boxerky

 

Veľa mužov v dnešnej dobe siaha po dosť moderných a dosť často nositeľných typoch spodného prádla – boxerkách. Boxerky patria k pohodlnému typu spodného prádla. Dokážu sa prispôsobiť vašim mužným krivkám a netlačia v intímnych partiách. Nevýhodou môže byť, že sa rolujú. Tiež si dávajte pozor na nezdravé materiály a tesné modely, mohlo by to zvýšiť riziko vašej neplodnosti.

 

Slipy

 

 

Nesmieme zabudnúť na slipy. Aj tie majú svoje výhody, napr. veľmi dobre sa hodia do oblekov a oblečte si ich aj pri športe. Nevýhodou je, že môžu tlačiť, hlavne ak si ich zvolíte o číslo menšie, vtedy trpia vaše intímne partie nedokrvením, prehrievaním a to môže mať za následok zníženie plodnosti.

 

 

To aké spodné prádlo si zvolíte záleží len na vás, dôležite je zvoliť si pre vás pohodlné prádlo, z prírodných materiálov, bez škodlivých farbív a chemických látok, ktoré by vám mohli uškodiť.

 

A preto páni, vyberajte poriadne. : )

 

 4