Dobre vedieť, Elegancia

The Best look aj v Jeseni či Zime!

V Jesennom alebo v Zimnom období, kedy sú chladnejšie dni chce byť každá z nás CHIC! Všetky chceme očariť a byť Trendy a štýlová, jednoducho The Best look aj v Jeseni či Zime! Dámske zimné bundy, kabáty alebo bundy na prechodné obdobie nám pomôžu vytvoriť neodolateľný look. Stačí sa iba inšpirovať farbami jesene.

Prišla jeseň

S príchodom Jesene si všetky krásne jesenné svetríky a Dámske Kabáty povyťahujeme zo šatníka a začneme kombinovať a skúšať súčasné trendy, ktoré sú túto sezónu v móde. Dámske Kabáty, Dámske prechodné Bundy a Dámske Zimné Bundy budú počas tohto obdobia našimi spoločníkmi prakticky až do jari.

Jeseň 2018

Lístie nám krásne opadavá zo stromov a slnečný deň bez Dámskeho Kabáta si už ani neviete predstaviť. Je úžasným spoločníkom do práce, alebo ak sa chystáte  navštíviť najkrajšie zákutia vášho mesta. Počas Jesene sa už určite vo vašom šatníku nachádza zopár Dámskych Prechodných Búnd, ktoré vás istotne ochránia pred vetrom a silným dažďom. Takéto Dámske Prechodné bundy sú skvelým materiálom vhodným na prechádzky alebo ranný beh. Dámske Prechodné Bundy vynosíte počas chladnejších dní alebo dažďa. Ranné chladné dni a noci sú pre nás poriadnym trhákom, zvlášť ak musíme byť poriadne na obliekane. Dámske Bundy nič nepokazia, pravé naopak skvele vás zahrejú a vy zažiarite farbami, ktoré sú počas tejto Jesennej sezóny v móde.

Farby Jesene

v ktorých zažiarite aj túto sezónu ovládli najmä odtiene šedej a hnedej. Z výraznejších farieb budú dominantné odtiene, ako  fialová, červená, zelená, modrá či žltá. Tieto Farby sú Hitom Jesennej sezóny a určite v nich očaríte. Farba ako neutrálne šedá je populárna na jeseň roku 2018 a  môže dokonca byť nazývaný kráľom neutrálnych odtieňov. Je možné ju kombinovať s niektorými ďalšími kúskami ktorými zažiarite . V každom prípade, budete mať  trendy vzhľad. Farebné kombinácie ktoré bude tvoriť váš Outfit môžete doplniť farbou, ako je exotická Acai, teda aby ste boli v obraze je to odtieň sýto pestrej Fialovej farby,  ktorá je temperamentná a tajomná.

Odtieň šedej Farby je elegantný a dá sa kombinovať s rôznymi kúskami. Viete že táto farba je univerzálna a určite stojí zato si ju vyskúšať. Hoci milujeme tu hriešne sexi čiernu, no predsa v Jeseni nebuďme stratená, ale naopak vyniknime aj takýmto Farbami a vyhrajme sa s kúskami, ktoré počas Zimného obdobia budú pre nás, ako stvorené.

Farby ktoré sú pre nás charakteristické v Zime a so studeným podtónom, ako Black color je jednou zo základných neutrálnych doplnkových farieb šatníka pre ženy zimných typov.

Čo si obliecť v zime a byť stále IN

V zimnom období nezabúdajme aj na teplejšie Dámske Zimné Bundy, ktoré nikdy nevyjdú z módy a sú Módny Trend. Zimné farebné kúsky môžu byť žiarivé, tlmené aj výrazne sýte odtiene v ktorých sa nestratíte.

Farby tejto sezóny

Zimná škála farieb je rôznorodá a  viete s ňou poriadne vyhrať.  Správne je kombinovať a vyhrať sa s vecičkami, ktorými ohúrite. Farbou zimných typov žien sú farby, ako nasýtená červená, burgundy s podtónom baklažánu, svetlo ružová, béžová, tmavo modrá,  šedá, tmavozelená, zlatá , zelená farba morskej vlny, tmavá oranžová. Tieto Farby sa stali TOP 10. Najluxusnejších farieb jesennej/zimnej sezóny 2017/2018.  Dámska zimná bunda v jednej z týchto farieb bude pre vaše okolie neprehľadnuteľná!

Farby Jesennej/ Zimnej sezóny 2018 priťahujú všetku pozornosť len na seba je na Vás ako sa vyhráte s týmito najluxusnejšími Módnymi Trendmi…