Oblečenie

Tepláky a mikina ako súčasť denného outfitu. Ako ich nosiť ?

Kvalitné mikiny či tepláky sú základom každého prechodného obdobia, či dlhých letných večerov. Samozrejmosťou nielen u žien, ale najmä mužov mať v pohodlí domova oblečené pohodlné tepláky. Sú pohodlné a voľné, príjemné na telo. Netlačia, človek sa v nich nepotí. Ľahko a rýchlo sa vyzliekajú, nekrčia sa. Je to snáď jeden z mála kúskov oblečenia, ktoré nie sú sezónneho charakteru, a môžme ich nosiť počas celého roka.

Domáce či športové oblečenie nemusí byť iba pohodlné, ale môže byť aj veľmi módne. Je to kúsok oblečenia, ktorý sa dá kreatívne kombinovať. Všeobecne sa mikiny či tepláky spájajú s neviazaným, pohodlným, neformálnym štýlom, ku ktorému patria tenisky, šiltovka či sluchátka v ušiach. Vo svete módy však nie je novinkou nosiť mikinu k sukni, k šatám alebo v nej ísť do posilňovne, práce či do školy. Rovnako sú na tom tepláky s lodičkami či sandálami. Ako však štýlovo zakomponovať teplákové súpravy do svojho outfitu ?

Základný kúsok

V jednoduchosti je krása a základ celého outfitu. Biele tričko spolu s teplákmi či mikinou sa skvele doplňajú. Okrem toho tričko bielej farby využijete aj pri iných kombináciách, hodí sa ku všetkému. Inšpiruj sa našimi tipmi.

Aj iné farby

Tričko k teplákom môže byť aj iných farieb či vzorov. Dodržuj však čisté línie a jednoduché strihy.

    

Stávka na istotu

Zladenie oblečenia do čiernej, sivej či iných základných odtieňov je stávkou na istotu. V nečakaných situáciách to ocení naozaj každý.

  

Mestský štýl

Kombinácia štýlových teplákov s koženou či rifľovou bundou je ako stvorená na prechádzku do mesta v tzv. mestskom štýle.

tepláky   

Tepláky svojím praktickým, pohodlným a variabilným štýlom získavajú čoraz viac priaznivcov. Niet sa čomu čudovať, keď sú také obľúbené. S našimi tipmi teraz už viete ako ich správne a štýlovo kombinovať.

P.S.: Nezabudni sa nám vo svojich Bestlook outfitoch odfotiť a označiť nás na Instagrame @best_look.sk

Pridaj komentár