Dobre vedieť, Oblečenie

Rifle? Áno, ale pozor na ich dizajn a strih

rifle

Rifle, džínsy alebo niekedy aj hovorovo gate sú snáď najbežnejší kúsok dennodenného outfitu. Módne trendy však stále napredujú a rifle majú rôzne strihy, farby, materiály a celkový dizajn. Pozrime sa na to ako si vybrať tie, v ktorých budete vyzerať skvele a zároveň sa budete cítiť pohodlne. 

Základom je vhodný strih

Nebojte sa kritickým okom pozrieť na typ vašej postavy. Každá postava vie vyniknúť len treba vedieť ako na to.

Dámy so štíhlymi nohami dokážu vyčarovať krásne outfity s džínsami s vysokým pásom, inak nazvané aj high waist. Okrem toho rifle s vysokým pásom dokážu krásne zakryť aj problém väčšieho bruška, takže ak je váš problém väčšie bruško, ale máte štíhle nohy, tento strih je pre vás viac ako vhodný.

Ženám so šíršími bokmi lichotia rifle či nohavice od pása úzke a smerom k členkom  mierne rozšírené. 

Chlapčenské typy by sa mali skôr zamerať na ležérnosť a voľnejší strih.

gate

U mužov dominuje najmä pohodlnosť a všestranné využitie. Treba skonštatovať, že pri výbere to majú naozaj ľahšie ako ženy. Pre mužov vznikli rifle, ktoré sú akýmsi univerzálnym kúskom, ktorý môžu nosiť kamkoľvek a budú cítiť maximálne pohodlne a štýlovo.

Rifle s názvom „Joggery“ vznikli práve skombinovaním tradičných riflí a teplákov. Môžu ich nosiť kamkoľvek a hodia sa naozaj každej postave. Páni v nich môžu tráviť voľnočasové chvíle, môžu v nich športovať, ale kľudne aj ísť na rande či do kina. Praktické využitie majú vrecká pobokoch ako aj šnúrka na stiahnutie v páse.

gate       Joggery

Treba myslieť na veľkosť

Už pri prvom skúšaní by vám nemali byť veľmi obtiahnuté, ale tak isto ani voľné. Po viacerých praniach v práčke sa zvyknú mierne roztiahnuť.

Farby 

Základné pravidlá ako čierna zužuje a biela rozširuje poznáme. Zväčša prislúchajúca modrá farba riflí tiež podlieha určitým pravidlám. Počas teplých jarných či letných dní sú trendy svetlé farby, pokiaľ v zime sú to zas tie tmavšie, tmavomodré či čierne.

rifle, farby

To najdôležitejšie nakoniec

Niekedy sa stáva, že si vyberiete vysnívaný kúsok, ale necítite sa v ňom dobre.  Nezabudnite na to, že pohodlnosť a dobrý pocit pri nosení by mal byť záverečnou bodkou, od ktorého sa odvíja vaše sebavedomie a sexepíl. Pre krásu určite nebudete trpieť pokiaľ si vyberiete z bestlook.

rifle

 

Pridaj komentár