Oblečenie

Pánska košeľa a polokošeľa

Každý muž, keď otvorí svoj šatník, tak tam určite nájde také banálne oblečenie ako je košeľa. Áno, teraz je pre nás klasická košeľa už iba banalita. Ale košeľa sa kedysi obliekala cez hlavu a nosila sa skôr ako spodná bielizeň a často ju na mužovi nebolo ani vidieť. Klasická košeľa, ako ju poznáme dnes, sa začala meniť až koncom 19. storočia, kedy si ju módny návrhári všimli a začali ju formovať do dnešnej podoby. Preto ju dnes už nemusíte skrývať. Práve naopak! Dnešné modely pôsobia úchvatne na každej postave, preto ju ukážte celému svetu.

Jednofarebná, károvaná, s náprsnými vreckami alebo bez nich. S krátkym rukávom, s manžetami, alebo s dlhými rukávmi na vyhrnutie. Slim fit alebo klasický pohodlnejší strih. Na výber už dnes máme celú kopu modelov. Pánska košeľa sa postupne prebojovala s elegantného štýlu aj do štýlu športového. A tak si ju môžeme obliecť a využiť nie len na slávnostné príležitosti, či na oficiálne stretnutie alebo schôdzky, ale aj na každodenné nosenie. Aj v tejto oblasti vám internetový obchod BestLook.sk ponúka veľké množstvo košieľ na rôzne príležitosti alebo na každodenné nosenie. Všetky košele sú vyrobené z kvalitného materiálu.

Pokiaľ košeľu nepovažujete za to pravé a necítite sa v nej pohodlne, zvoľte si polokošeľu. Je to obmena klasickej košele a v letných horúčavách aj elegantnejšia náhrada trička. A práve golierik a gombíková legá z nej robia elegantnú variantu.

Polokošele sa z počiatku objavovali iba na tenisových kurtoch, kde zo športovcoch robili elegánov. Dnes skôr zastupujú ležérnosť a pohodlnosť. Ak sa v polokošeli chcete cítiť príjemne a pohodlne dbajte hlavne na materiál, z ktorého je vyrobená. My vám ponúkame polokošele z kvalitných materiálov. Je to pre nás akási samozrejmosť. Desing je dnes rôzny, a každý výrobca volí niečo iné, niečo také, aby ste v každej situácii pôsobili dojmom „The BESTLOOK“. Najprv sa polokošele vyrábali iba biele, neskôr výrobcovia pridávali farby a dnes už tie farby aj kombinujú a navyše pridávajú rôzne vzory. Ak chcete v úrade pôsobiť elegantne, a zároveň nebyť výstredný, voľte jednofarebné varianty. Pri športe si môžete zvoliť aj viac farebné kombinácie a na diskotéku alebo do baru či kaviarne zvoľte varianty s rôznymi vzormi. Určite tým nič nepokazíte, práve naopak, získate si pozornosť okolia.