Ako na to?, Dobre vedieť

Originálny pánsky look

Páni, my ženy vám rozumieme. Máte radšej jednoduchosť, ktorú sa snažíte nájsť aj v oblečení. Ak nechcete investovať čas do svojho obliekania, no tiež by ste radi vyzerali štýlovo, tu je zopár rád ako na originálny pánsky look. Nie je to žiadna veda. Tak ako sa teda obliecť na každú príležitosť?

Svadba? Výzva akceptovaná!

Svadba originál look

Ak chcete ukázať, že máte cit pre módu skúste zvoliť namiesto čierneho obleku napríklad modrý. Dolaďte košeľou, ktorá bude mať naozaj zaujímavý motív alebo farbu. Ak zvolíte pestrú košeľu, doplňte už len jednofarebnú a jemnú kravatu alebo motýlika. V prípade že idete zvoliť farebné sako, košeľu radšej vyberte v jednofarebnej verzii.

Rande s novou známosťou

Rande :)

Rande je príležitosť, kedy aj v oblečení je potrebné ukázať samého seba. Takže zvoľte niečo, čo vás vystihuje. Skúste sa ale vyhnúť teplákom aj keď sú z od tej najdrahšej a najluxusnejšej značky. Bude lepšie ak zvolíte klasické nohavice strihu, ktorý vám sedí najlepšie. Ak idete do noblesnej reštaurácie, vyžaduje si to minimálne košeľu, ak nie aj sako. Outfit teda voľte  nielen podľa príležitosti, ale aj miesta, kde sa idete stretnúť a, samozrejme, počasia.

A čo do práce?

Práca

Práca je asi osobitnou záležitosťou každého muža. Môžete pracovať v banke, vo výrobe, v sklade, vo fabrike, v obchode s oblečením…. atď. Uznajte teda sami za vhodné, čo je najlepšie si obliecť. Ak si neviete vybrať pánske oblečenie, napíšte nám, veľmi radi Vám poradíme 🙂

Pohovor

Na pohovor zvoľte jednoznačne sako. Vzbudí to dojem, že ste sa naozaj pripravovali a na práci vám skutočne záleží.  Taktiež budete vyzerať oveľa elegantnejšie ako v rifliach. Ak ale idete na pohovor za murára alebo podobnú prácu, nemusíte stavať na takúto mieru formality.

Originálny pánsky look na každý deň

Vytvoriť jednoduchý no zároveň chic každodenný outfit sa môže zdať jednoduché, no opak je pravdou. Ak nechcete ísť len v obyčajných rifliachtričku, zamerajte sa na tenisky. Zvoľte také, ktoré budú niečím zaujímavé a neobyčajné. Ak nie tenisky, ozvláštniť môžete napríklad tričko tým, že bude celé vzorované. Napríklad tričko s vojenským vzorom alebo pásikavé tričko. Dobre môže vyzerať aj tričko s farebným vreckom na prsiach.

Dúfame, že ste sa inšpirovali a odteraz vaše outfity budete kombinovať jednoducho, no štýlovo.