Ako na to?, Dobre vedieť, Oblečenie

Obleč sa štýlovo aj v Jeseni !

Krásna a listnatá Jeseň so sebou prináša aj chladne obdobie plne dažďa . Je to tpické obdobie, kedy sa aj my Milé dámy musíme pripraviť na príchod daždivého a chladného počasia, ktoré nemáme príliš v láske ale predsa si na takéto počasie musíme zvykať, keďže náspo príchode Jesenného počasia ovládne krutá zima .

Krásna a listnatá Jeseň so sebou prináša aj chladne obdobie plne dažďa . Je to typické obdobie, kedy sa aj my Milé dámy musíme pripraviť na príchod daždivého a chladného počasia, ktoré nemáme príliš v láske ale predsa si na takéto počasie musíme zvykať, keďže nás po príchode Jesenného počasia ovládne krutá zima .

Ale vráťme sa teda späť k tomu nášmu typickému Jesennému počasiu. S príchodom Jesene sú pre nás aj veľmi typické farby, na ktoré si väčšina z nás potrpí.  Počas Jesenného obdobia nechce byť ani  jedna Dáma stratená ale naopak, pravé chce očariť a zaujať svojim Fashion Outfitom.Pravé takýto Lok vyčariť a ukázať, že aj počas týchto chladných a upršaných dní  vie každá z nás očariť úžasným Trendovým kúskom, ktorý čí už máme v šatníku, alebo sa ho chystáme ešte zakúpiť a čaká na nás v Fashion shope.

Farby Jesene, ktoré ozdobia náš dámsky šatník pre tento rok by mali byť tie, ktoré najviac milujeme a cítime sa v nich úžasné a okúzľujúco.  Módnym Hitom sú  farby, ako červená, jemná ružová, svetložltá a oranžový odtieň. Nie všetky Dámy milujú tieto farby ale predsa v dámskom šatníku,  by ste mali mať aspoň jeden prvok Dámskeho Outfitu. Uvediem príklad ako je Dámsky Kabát, ktorý je súčasťou šatníka a kúskom , ktorý je spoločníkom pre vás na cestách.  Či už Dámsky kabát alebo

Dámska koženková bunda sú jedným z TOP a hodia sa ku každej ženskej postave. Skvelo sa dajú kombinovať s rôznymi kúskami, ktoré mate vo svojom šatníku. Číuž sa jedna o Dámsku sukňu, alebo Krásne Jesenné šaty, ktoré viete úžasné skombinovať s Dámskou koženkovou bundou. Tento Lok je úžasný je len na vás, ako sa vyhraté s kúskami , ktoré máte vo svojom šatníku. Vhodnými doplnkami viete urobiť z jednoduchého Outfitu skvelýLokvhodný aj na večernú party s priateľmi.

Večerná party a ako ohúriť  ?

Blíži sa večerná a party a vy uvažujete čo na seba? Alebo len obyčajný večierok, kde sa uvidíte s priateľkami zo Strednej. Ak chcete zaujať a uvažujete čo v takom to prípade zvoliť a čím ohúriť, tak vám poradíme. Na večierok sú vhodné aj Dámske legíny alebo Dámska sukňa , ktorá vám krásne zvýrazní vaše nohy a vy budete elegantná a sexi.

Alebo naopak ak chcete isť do niečoho odvážnejšieho, tak ani Dámske šaty nie sú zlou voľbou, pravé naopak. Budete sa cítiť pohodlne a sviežo počas celého večera a skvelej atmosféry. Je len na vás s akými kúskami sa vyhraté aké Trendy  máte vo svojom šatníku. Ale čiernou skrátka nič nepokazíte. Čierna farba je hriešna a sexi, nemáte sa čoho obávať Milé Dámy.