Dobre vedieť, Oblečenie

Kraťasy – dámska a pánska móda na leto!

Horúce leto je obdobím, na ktoré sa všetci tešíme. Je to obdobie kedy v šatníku vyhľadávame kúsky, v ktorých by sme sa cítili pohodlne aj keď teplomer vystúpi nad 30 stupňov. Lúče slnka nás budú hriať nasledujúce mesiace a my sa pozrieme práve na kraťasy, ktoré sú must have kúskom v šatníku každého človeka.

 

 

Kraťasy – kam ich nosiť?

Okrem oficiálnych udalostí ako je napríklad návšteva divadla, svadba či pohovor, môžete kraťasy prakticky nosiť kamkoľvek a kedykoľvek. Samozrejme ak máte v práci predpísaný dress code, kraťasy by vám asi neprešli. Teplákové kraťasy sú ideálne na šport a voľno-časové aktivity. Do mesta sú skvelé bavlnené šortky, ktoré na trhu nájdete v rôznych dĺžkach od kolien až po zadok. Kraťasy, ktoré by vám určite nemali chýbať a ktoré sú univerzálne a ľahko kombinovaťeľné sú džínsové kraťasy.

 

 

Dámske rifľové kraťasy

Medzi definitívne výhody džínsových kraťasov patrí univerzálnosť a sloboda v kombinácii s inými farbami. Dámy v nich môžu pekne ukázať nohy alebo zvoliť dĺžku po kolená, v ktorej sa budú cítiť lepšie plnšie ženy. Sú ideálnou voľbou do práce, do mesta, na nakupovanie či kávičku s kamarátkami. Leto je ideálny čas na experimentovanie a preto okrem klasickej kombinácie tričká a dámskych šortiek, môžete skúsiť krátke topy, čipkované vršky, košele a blúzky. Na nohy si môžete obuť tenisky, šľapky či espadrilky. Pohodlie máte zaručené!

 

 

Trendy look s pánskymi kraťasami

Nie je nič jednoduchšie ako vytvoriť si trendy outfity s pánskymi rifľovými kraťasami. Páni by sa nemali zdráhať obliecť si k džínsovým kraťasom aj výraznejšie tričká či tielka. Ak chcete pôsobiť viac sofistikovane zvoľte jednoduchú pánsku polokošeľu. Chcete vyzerať módne a originálne? Pripojte espadrilky či klobúk k vášmu letnému štýlu. Vytvorenie letného outfitu si nevyžaduje vrstvenie cibule ako v zime a preto je obliekanie radosť a vy si môžete naplno užívať teplé letné dni.

 

Aj keď vo formálnych situáciách sú nenahraditeľné dlhé nohavice, horúce leto je obdobím kedy sa bez kraťasov nezaobídeme. Najlepšie dámske a pánske modely na dovolenky, do mesta, do práce aj na voľný čas ti prináša e-shop bestlook.sk! Široká ponuka obsahuje letné kraťasy pre dámy aj pánov v rôznych farbách, štýloch a dĺžkach. Nahliadni do ponuky a vyberaj si štýlové kúsky na leto!