Dobre vedieť, Oblečenie

Kožené bundy – prečo sú stále v móde

Jar je už v plnom prúde a spolu s teplejšími dňami je tu čas aj na módne trendy pre pánov. Ak stále premýšľate nad tým čo by ste si ráno na seba obliekli vsaďte na klasiku pánske kožené bundy. Kožená bunda bude v móde stále a ak o tom ešte nie ste presvedčený pozrite sa na pár dôvodov prečo je tomu tak.

Magnet na ženy

Dobre padnúca kožená bunda, strnisko, správny účes a budete doslova magnetom na ženy. Žiadna žena neodolá mužovi, ktorý sa vie obliecť. Koža navyše na mužoch zvýrazní istú dávku rebélie, nedostupnosti a vkusu čo je pre ženy veľmi príťažlivé. Ak si stále myslíte, že kožené bundy patria len motorkárom so šatkou na hlave či rockerom, mýlite sa. Kožená bunda pristane každému chlapovi!

Trendy look, v ktorom nezmrznete

Počasie v jarných mesiacoch je ako na hojdačke. Cez deň svieti slnko a teploty sa vyšplhajú aj na 20°C, ale rána a večere bývajú chladné. V takomto počasí stavte na klasiku – pánsku koženú bundu. Hlavným dôvodom, prečo ich muži vyťahujú rok čo rok je, že nielenže vyzerajú skvele, ale môžu sa spoľahnúť na to, že pri nižších jarných teplotách ich príjemne zahrejú. Na výbere bundy si dajte záležať, pretože bude vaším dobrým spoločníkom nie len na jar, ale využiť ju môžete aj v jeseni.

Ľahko sa kombinujú

Pri koženej bunde si nemusíte dlho lámať hlavu s čim ju skombinujete. Hodí sa k akémukoľvek ležérnemu oblečeniu. Bundu v dennom outfite si oblečte k džínsom a  tričku. Ako obuv sú vhodné tenisky, espadrilky či slipry. Pod bundou sa rovnako dobre nosí mikina alebo casual košeľa. Rovnako dobre funguje aj s jogger nohavicami. Doplnkami ako sú opasky, okuliare, náramky či hodinky jej dodáte správny šmrnc. Kožená bunda je nesmrteľná a zladíte ju s každoročnými módnymi výstrelkami.

Kožené bundy sa hodia kamkoľvek

Kožená bunda v čiernej či hnedej farbe je univerzálny kúsok, ktorý sa dobre nosí každý deň. Oblečte si ju napríklad do práce, na rande či von s kamarátmi. Či už idete na prechádzku do mesta alebo vyvenčiť psa v koženej bunde budete vyzerať štýlovo. Ak chcete vyniknúť oblečte si výraznú červenú koženú bundu. Vyberať však môžete z celej palety farieb, ale aj strihov a štýlov. Kožené bundy sú v dnešnej dobe v širokej ponuke a každý si príde na svoje.

Eko koža

Dôvodom prečo sú kožené bundy obľúbené aj u milovníkov prírody a zvierat je to, že existuje alternatíva, ktorá neublíži žiadnemu tvorovi. Sú to práve bundy z eko kože, ktoré sa v posledných rokoch tešia vysokej popularite. Eko koža je vyrobená zo syntetických materiálov, ale na pohľad je na nerozoznanie od tej pravej. Jej výhodou je mechanická odolnosť, priedušnosť a v neposlednom rade nižšia cena.

Pokiaľ ešte nemáte koženú bundu v šatníku rýchle to napravte! Vyberte si z bohatej ponuky bestlook.sk eko koženú bundu, ktorá len tak ľahko z módy nevyjde.