Dobre vedieť, Elegancia, Oblečenie

Dámske šaty – aké trendy vám nesmú uniknúť toto leto!

Leto je najobľúbenejšie ročné obdobie hádam pre všetkých. Slnečné lúče hrejivého slnka, voda, pláž. Tešíme sa na ľahké oblečenie, kedy nemusíme ráno dlho premýšľať čo si na seba oblečieme. Pre dámy je to znamenie, že zo šatníka môžu vytiahnuť ľahké oblečenie, v ktorom ukážu svoje opálenie a zároveň, v ktorom sa búdu cítiť pohodlne. Neodmysliteľné sú dámske šaty. Na aké modely dámskych šiat sa oplatí vsadiť túto sezónu vám poradíme v nasledujúcich riadkoch. Nechajte sa inšpirovať!

Kvetované dámske šaty

Obľúbený kvetovaný vzor je vhodný nie len pre romantické duše. Kvetované šaty pekne podtrhnú ženskú krásu. Rozpustené vlasy, červený rúž a k letu vám už naozaj nič nebude chýbať. Kvetované šaty pristanú naozaj každej žene od mladej slečny až po staršiu dámu. Sú vhodné na každodenné nosenie do práce, do mesta či na prechádzky.

Maxi dámske šaty

Aby ste sa počas leta cítili trendy nemusíte nutne siahnuť po mini šatách. Aj vy predsa máte nárok na dni, kedy nemáte potrebu sa príliš odhaľovať. V tieto dni vám najlepšie poslúžia dámske maxi šaty, ktoré sú obľúbené pre svoj komfortný voľný strih a štýlový vzhľad. Kombinovať ich môžete s jednoduchými sandálkami aj teniskami. Čo sa týka farieb pokojne siahnite po žiarivej žltej, zelenej či červenej.

Šaty na pláž

Ak sa chystáte na dovolenku či letné kúpalisko nezabudnite si zaobstarať šaty na pláž. Mali by mať voľný, vzdušný strih. Pri tomto kúsku sa môžete odviazať a vyberať modely, ktoré by ste si za normálnych okolností na seba neobliekli. Môžu to byť krátke mini šaty alebo priesvitné háčkované šaty. Stále populárny je aj námornícky vzor, ktorý je výborný k moru aj k bazénu.

Biele dámske šaty

Toto leto vám v šatníku určite nesmú chýbať šaty v bielej farbe. Biela farba pôsobí čisto a žensky. Navyše kontrastne k nej vynikne vaše opálenie. Hitom sú šaty v štýle boho. K týmto šatám sa hodia výraznejšie doplnky ako klobúk, slnečné okuliare a bižutéria. V chladnejších večeroch si cez nich prehoďte nadčasovú rifľovú bundu. K šatám nemusíte nutne voliť opätky ale vhodné a pohodlné sú šľapky či sandály. Nezabudnite si však pred tým zájsť na pedikúru.

Aj vy sa už neviete dočkať teplých slnečných dní? V e-shope bestlook.sk nájdete novú kolekciu dámskych šiat na jarné a letné obdobie. Ponuka je pestrá a vy si určite vyberiete ten správne kúsok pre seba!