Ako na to?

Ako sa stať magnetom pre ženy 2.


 

Článok č.2.

 

Dostali ste pozvánku na rodinnú oslavu, svadbu alebo firemný večierok? Určite ako prvé ste sa potešili, ale vzápätí Vasvet1s radosť prešla….čo si len oblečiem? Aj v tomto prípade Vám vieme poradiť a pomôcť pri výbere toho správneho oblečenia, tak aby ste sa stali magnetom pre ženy.

Ak by išlo o malú party s priateľmi , tak istotne by vám priatelia menšie faux pas s oblečením odpustili. Ale keď ide o významnejšiu spoločenskú akciu, akou môže byť rodinná oslava, svadba alebo firemný večierok, tak tu už idú žarty bokom. Takéto spoločenské akcie si  vyžadujú určitý bontón. A preto vám radi poradíme.

Rodinná oslava:

Ak je rodinná oslava v kruhu najbližších a koná sa výlučne doma, tak tu si páni môžete zvoliť niekoľko kombinácii. Ako spodnú časť oblečenia zvoľte nie príliš výrazné a jednofarebné nohavice alebo džínsy.

Ako vršok môžete kombinovať elegantnú košeľu :

– so športovým sakom

– s  kravatou

– so svetrom, ktorý má výstrih v tvare písmena „V“

– s hladkou jednofarebnou pletenou vestou

 

Alebo si zoberte iba samotnú košeľu.

Ak je oslava slávnostnejšia a koná sa napríklad v reštaurácii, tak aj tu je možnosť kombinovať košeľu, ale skôr sa odporúča obliecť si oblek, elegantnú košeľu a kravatu. Tieto kombinácie oblečenia platia aj pre firemné večierky.

 

Svadba:

Pri tejto príležitosti si na kráse a na výbere svadobného oblečenia zakladá hlavne nevesta, alebo žkos1eních, pre ktorých má tento deň byť dňom s veľkým „D“. Ale ani hostia by nemali prísť oblečený ležérne. Na túto významnú spoločenskú akciu sa odporúča obliecť si oblek a košeľu, ktorá by mala byť biela. Ale ak zvolíte inú farbu nič tým nepokazíte. A aby sme tomu dali punc elegantnosti, tak nezabúdame na kravatu. Ak je košeľa jednofarebná, volíme kravatu viac farebnú /môže byť aj jednofarebná/. Ale ak je košeľa viac farebná volíme zásadne jednofarebnú kravatu. Ak si oblečiete košeľu na manžetové gombíky, nezabúdajte, že manžetové gombíky by mali ladiť so šperkom na ruke /prsteň, náramok/ alebo s hodinkou. Nepodliehajte módnym výstrelkom, ako je rovnaká kombinácia gombíkov, kravaty, a vreckovky/ šatky do vrecka saká/.

Veríme, že sme vám pomohli.