Dobre vedieť, Farby

Ponožky. Záleží ti na nich?

Zamýšľali ste sa už niekedy nad tým, či sú aj ponožky súčasťou Vášho outfitu? Záleží ti na nich? Alebo ich považujete iba za rutinnú a bežnú záležitosť, ktorej neprikladáte mimoriadny význam?

 

Neboj sa zmeny a farebných kombinácii!

 

Dni s preplnenými čierno-bielymi ponožkami skončili a do popredia sa tlačia odvážne farby či výrazne vzory na ponožkách. Štandard u mužských ponožiek sa značne posunul. Už nie je len kravata dominantou mužského trendového outfitu, ale sú to práve ponožky, ktoré si ľudia radi všímajú. Preto sa nebojte dať svoje ponožky na obdiv!

 

 

 

Ponožky. Záleží ti na nich?

Jednofarebné, viacfarebné, nízke či vysoké, športové či elegantné… tenké alebo hrubé… Ponožky však plnia nie len funkčné ale aj dizajnové hľadisko. Väčšina mužov však stále uprednostňuje nenápadne čierne, tmavo modré, biele alebo béžové ponožky. V súčasnosti je ale trendom vo svete pánskej módy upozorniť na štýlové ponožky, ktoré oživia každý nudný outfit.

 

Vyčariť úsmev je jednoduché!

 

Farebné ponožky s netradičným vzorom – bodkami či pásikmi pôsobia hravo a vyčaria úsmev aj v tomto sychravom počasí. Veselé „funny“ ponožky sa kombinujú jednoduchšie, keďže ich môžete zladiť s čímkoľvek čo máte na sebe. Hodia sa skvele k chino nohaviciam, džínam, jogger nohaviciam, ale aj k oblekovým respektíve elegantným nohaviciam so zúženým strihom a primeranou dĺžkou k topánkam. Ponožky sú predsa súčasťou každého outfitu, nezáleží na tom či je elegantný, športový, ležerný alebo iný Vami obľúbený. Dbajte predovšetkým na kvalitu a pohodlie

Nie všetky ponožky sú doplnkom

Nezabudnite však, že členkové ponožky nie sú módnym doplnkom a sú predovšetkým určené na športové aktivity pre ochranu päty a členku. Členkové ponožky by mali sedieť mierne nad členkom, aby plnili svoju ochrannú funkciu a predchádzali poškodeniu kože. Tieto ponožky si ľudia často zamieňajú s „no-show“ ponožkami, ktoré sú tak nízke, že ich v topánke nie je vidieť. Tieto šikovné ponožky Vám udržia nohu v pohodlí a vykúzlia vzhľad bosej nohy v topánke. Niektorí odborníci sa však domnievajú, že „no-show“ ponožky sú efektívne iba v kombinácii so šortkami. Avšak bez ohľadu na názory odborníkov, si dovolíme tvrdiť, že „no-show“ ponožky sú na popredných priečkach módnych trendov, ktoré sa využívajú takmer s každým typom oblečenia.

Popredné priečky vo svete módy samozrejme patria aj stredne vysokým ponožkám s farebným vzorom, ktorý mnohí fashion stylisti považujú za skvelý doplnok každého moderného a sebavedomého muža. Máte už aj vy tie svoje štýlové ponožky? Ak nie pozrite si našu ponuku TU! 

A nezabudnite, že ponožky patria k tradičným darčekom nie len pod Vianočný stromček 🙂