Ako na to?, Dobre vedieť

Vždy pohodlné tepláky

Keď chlap hľadá pohodlné oblečenie, ťažko nájsť lepšieho adepta než vždy pohodlné tepláky. Tieto nohavice symbolizujú komfort, aký prekoná máločo – snáď už len chodenie na Adama. Všetko čo má mať priestor, ho má, ľahko sa v nich chodí, sú ideálne na celé spektrum aktivít a navyše v nich aj celkom dobre vyzeráme. Za určitých podmienok sa hodia dokonca aj do spoločnosti. Tepláky sú skrátka mužským zlatým grálom.

Na bežné nosenie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mať v pohodlí domova oblečené tepláky je samozrejmosťou u každého chlapa. Sú pohodlné a voľné, netlačia pri sedení, ležaní ani chodení. Ak sa trochu zašpinia, vôbec to nevadí, pretože sa ľahko perú. Nosia sa aj pri práci okolo domu, prípadne pri venčení psa a podobne. Sú skrátka ideálnym sprostredkovateľom komfortu. A navyše idú rýchlo dole, keď to je potrebné.

Do posilňovne, fitka, aj na beh

Ak sa chlapovi zažiada fyzickej aktivity, tepláky sa opäť hlásia k slovu. Pri posilňovaní a cvičení sú totiž ideálny partnerom. V prvom rade nekomplikujú pohyb, čo znamená že muž má voľnosť robiť aj komplikovanejšie cviky. Zároveň dokonale pohlcujú pot a vlhkosť, akurát ich potom nezabudnite dať vyprať.

A v neposlednom rade poskytujú aj celkom slušnú ochranu nôh, nakoľko ich pokrývajú celé. Pri páde stokilového závažia vás síce nezachránia, no dokážu odstrániť riziko menších povrchových rán a odrenín.

Do spoločnosti

Ak nemáte na pláne dôležité pracovné stretnutie, prípadne nejdete na večeru s rodičmi svojej nastávajúcej, tepláky sa dajú nosiť aj v spoločnosti. Vyžaduje si to však prudko neformálne udalosti a nevyhnutne k ním potrebujete doladiť aj zvyšok outfitu.

Hodia sa k ním rôzne mikiny a bundy, tiež športová obuv. Odev s teplákmi priam kričí casual, tak si dávajte pozor, aby taká bola aj situácia, v ktorej ich máte oblečené. Nič totiž nie je trápnejšie, ak všetci kamaráti prídu v rifliach a sakách a vy oblečený ako profesionálny skúšač gaučov.