Dobre vedieť

Tip na vianočný darček

Pred vianočnými sviatkami sa v obchodoch rozpúta hotové peklo. Dlhé rady, nervozita a stres.  A to len preto, lebo chceme obdarovať našich najbližších pekným, výnimočným  a často aj praktickým darčekom. V tomto krátkom článku vám poskytneme nápady, ktoré uľahčia vaše rozhodovanie pri výbere a nákupe správneho darčeka a tým vám ušetria čas a stres  z dlhých radov v obchodných centrách.

Vianočný darček

Opasok

Ideálnym darčekom pre pánov aj dámy je opasok a to práve pre jeho praktické vyuźitie. Kvalitný  kožený remeň zaručí, že obdarovaní sa z neho budú tešiť dlhšiu dobu a môže ho aktívne využívať. Extravagantné opasky dokonale zvýraznia osobnosť avšak dôležitým kritériom pri výbere je poznať vkus obdarovaného. Ak si však nie ste istí, klasickým elegantným opasok nič nepokazíte. Ten by mal byť súčasťou šatníka každej ženy aj muža. Ani dĺžka opaska nie je problém. Väčšina kožených opaskov má možnosť skrátenia. Postačí vybrať dlhší, ktorý následne skrátite podľa potreby.

Peňaženka

 

Ďalším adeptom z kategórie praktických darčekov je zaručene peňaženka. Mnoho ľudí si nedopraje kvalitnú peňaženku, a tak ju menia pravidelne. Často krát si myslíme, že kvalitná kožená peňaženka je pridrahá, ale to už dávno neplatí. Kvalitnú, praktickú a štýlovú peňaženku môžete zakúpiť za primerané ceny. Avšak obdarovaný to nemusí ani tušiť.

Ponožky

 

 

Samozrejme nesmú chýbať! Aké by to boli Vianoce bez klasických darčekov akými  sú ponožky. Tu tiež platí, že ak chceme niekoho obdarovať a urobiť mu tým radosť mali by sme zvoliť kvalitný materiál, ktorý zaručí dlhú trvácnosť a splní svoj účel. Preto stavte na Slovenský výrobok, ktorý určite takéto „parametre“ má. Je už iba na vás, či sa rozhodnete pre bambusové, thermo alebo letné ponožky. Ak chcete obdarovať športovca, alebo častého turistu zvoľte ponožky, určene práve na túto aktivitu.  Dnes je celá škála ponožiek, ktoré sú určené na rôzne využitie. A veľkosť? „Od oka“!

Oblečenie

Verím, že aj Vám sa už stalo to, že ste si pod vianočným stromčekom našli oblečenie. V mnohých prípadoch bolo buď veľké alebo malé. Aj toto je ašpirant na vhodný darček, ale tu platí,  že pri výbere musíme byť opatrný. Určite neriešte saká alebo bundy. Skôr niečo jednoduchšie čo nemusí byť až tak „na telo“. Zvoľte tričko, mikinu alebo košeľu v štýle casual. Tieto kusy odevu bežne nosíme voľnejšie, preto je viac pravdepodobné, že zvolíte správnu veľkosť a trafíte sa do vkusu.

 

Ak nechcete prežívať predvianočný stres, ale nakúpiť z pohodlia domova, nakupujte u nás na www.bestlook.sk!