Dobre vedieť, Elegancia, Oblečenie

Sveter – elegantné oblečenie na celý rok

Elegantný muž nemusí byť odetý len v značkovom obleku za tisíce eur. Šarmantný outfit, ktorý podporuje prirodzený sexepíl sa dá vybrať aj v podstatne nižšej cenovej a formálnej úrovni. Taký vhodne zvolený sveter je kusom odevu, v ktorom dokáže chlap vyzerať príťažlivo po celý rok.

 

Samozrejme, reč nie je o vyťahaných retro kúskoch, ani o svetroch s bláznivými nápismi a vzormi, ktoré sa hodia akurát tak na karneval. Prinášame vám zopár tipov na outfity, za ktorými sa dámy určite budú uznanlivo obzerať.

Sveter – elegantné oblečenie na celý rok

Be smart, be casual

smart casual

smart casual

 

Výhodou svetra je, že pôsobí nenútene, no pritom nie nedbanlivo. Najmä tmavšie odtiene, čierna, tmavomodrá, tmavozelená, hnedá a ďalšie, so sebou nesú istú eleganciu a noblesnosť. Pod to stačí dať bielu košeľu, na ruku hodinky, opásať sa kožou a obuť kvalitné topánky. Sexy outfit, ktorý nikoho neurazí je na svete. Navyše ak váš profesijný dress code nie je až príliš prísny, tak  sa takto môžete ukázať aj v práci.

smart casual

smart casual

Oblečenie v tomto druhu sa zvykne označovať aj ako smart casual, čiže poloformálny odev do spoločnosti, ale aj na voľný čas. Pekný sveter sa dobre vyníma aj pod športovým sakom. A k takémuto vrchu sa perfektne hodia tmavomodré, resp. čierne rifle. Výsledkom je imidž sexy a moderného chlapa.

 

Sveter na dvoch póloch

 

Aj k ležérnejším outfitom sa sveter hodí. Pod to stačí dať košeľu, ktorá je „strategicky“ viditeľná na tých správnych miestach (predovšetkým golier a nezastrčené konce na úrovni pásu), a zo zrkadla na nás hľadí elegantný lajdák, ktorý má štýl. K tomu sa dajú dokombinovať aj menej formálne topánky, alebo hoci aj slušné tenisky.

Pánsky sveter

Dá sa však ísť aj opačným smerom, čo najformálnejšie. Opäť čierny alebo modrý sveter, košeľa, tentoraz však už aj s kvalitnou kravatou, ktorá je síce vidieť len ako-tak, ale hneď posúva outfit o poschodie vyššie. Ale v tomto prípade už žiadne rifle či chinos, k tomuto outfitu je potrebné farebne doladiť slušné oblekové nohavice (prípadne niečo veľmi, veľmi blízke). Takýto odev je elegantnou alternatívou k oblekom, napríklad počas zimných mesiacov.