Ako na to?, Oblečenie

Ako nosiť maskáčové oblečenie – ArmyStyle

Uvažujete o zaradení prvého maskáčového kúsku do svojho šatníka alebo ste už podľahli tomuto štýlu a potrebujete poradiť? Potom je tento článok venovaný práve Vám!

Maskáčový štýl alebo aj kamufláž je uprednostňovaný v armáde pre jeho výhody maskovania. Neobyčajný vzhľad zaujal módnych návrhárov a tak vytvorili modely, ktoré si obľúbilo čoraz viac pánov a dám. Tento vzor návrhári zakomponovali do typov oblečenia akými sú saká, bundy, košele, nohavice, tepláky či tenisky. Ďalej vám pomôžeme pri zostavení outfitu tak, aby ste s týmto trendom sezóny vynikli.

mask-1

MASKÁČOVÁ BUNDA

Ak ste začiatočníci v tomto štýle a neradi rozmýšľate nad svojím outfitom, maskáčová bunda je najjednoduchším riešením. Odporúčame ju kombinovať s tmavými rifľami alebo športovými nohavicami v zemitých farbách.  Náročnejší páni môžu experimentovať aj s nohavicami v červenej, žltej farbe či rifľami.

MASKÁČOVÉ BUNDA A CHINOS

Klasická kombinácia tmavých chinos nohavíc a maskáčovej bundy vyzerá vždy dobre. Potrebné je dodržať pravidlo, že nohavice musia byť tmavšie ako bunda. Práve pri tomto pravidle páni najčastejšie zlyhávajú. Dôležitá je aj veľkosť bundy pretože aj príliš veľká alebo malá bunda môže pokaziť dojem a to aj v tom prípade, že máte najaktuálnejší kúsok.

CASUAL MASKÁČOVÁ BUNDA

Ideálny kúsok pre vytvorenie casual štýlu. Aj keď to nikdy nebude fungovať s kravatou, biela košeľa a čierne chinos pozdvihnú maskáčový štýl.

mask2

V chladnejších dňoch odporúčame vrstviť medzi košeľou a bundou napr. úpletovým svetrom.

MASKÁČOVÉ NOHAVICE

Pre výrazný vzor nohavíc by sa zvyšok oblečenie mal ladiť v tmavšom a jednofarebnom odtieni. V letných mesiacoch je čoraz viac obľúbený variant, ktorého súčasťou sú maskáčové kraťasy, biele tričko a biele tenisky.

mask3RIFĽOVÉ SAKO A MASKÁČOVÉ NOHAVICE

Táto kombinácie si vyžaduje dôraz na kontrasty. Kombinácie maskáčových nohavíc aj bundy je vhodná pre armádu ale ako bežný outfit to určite nefunguje. Tmavšie rifľové sako, svetlé tričko, tenisky či poltopánky sú tou správnou cestou k tomu aby ste vyzerali vkusne.

MASKÁČOVÁ KOŠEĽA

Najobľúbenejším variantom, ktorý pánom zaručí mladistvý výzor je práve  maskáčová košeľa, biele tričko, čierne rifle a biele tenisky.  Ide o ležérny model, ktorý je vhodný na prechádzky či do školy.

Maskáčový štýl, resp. maskáčové oblečenie by malo mať svoje miesto v každom šatníku. Tento vzor môže premeniť aj fádny outfit na pútavý. Už sme vám predstavili niekoľko tipov, akými sa riadiť pri výbere oblečenia. Vyberte si z našej širokej ponuky pánskeho oblečenia a stanete sa Bestlook!