Farby

Biela farba v pánskej móde

Biela farba nesmie chýbať v žiadnom šatníku muža a ženy. Táto farba je v módnom priemysle využívaná azda najčastejšie. Prečo asi? Odpoveď je veľmi jednoduchá a prostá. Hodí sa naozaj všade, je veľmi obľúbená, vyžaruje čistotu a dá sa kombinovať so všetkým.

Biela farba v pánskej móde

U mužov dominuje biela hlavne na košeliach. Biela košeľa je totiž najžiadanejší kus oblečenia zo všetkých. Je jedno, či máte rande, rodinné či pracovné stretnutie, bielu košeľu využijete naozaj všade. Na bielej košeli sú dominantné práve rukávy, ktoré pôsobia elegantné a väčšinou sa končia pekným lemom alebo manžetovými gombíkmi, z ktorých ženy padajú do kolien, a to doslova.

Čo sa týka kravaty, tak k bielej košeli môžete kombinovať akúkoľvek farbu. Je jedno, či je bodkovaná, jednofarebná, prúžkovaná alebo károvaná. V kombinácii biela košeľa a kravata, vyniknete v každej situácií, a práve to si na vás ľudia všimnú ako prvé.

Aby sme nepísali len o jednej veci, tak biela sa objavuje aj na tričkách, ktoré môžeme nosiť každodenne k rifliam či šortkám, ktoré sú potrebné hlavne toto horúce leto. V poslednej dobe je čoraz častejšie obľúbený opasok práve v bielej farbe.

Ak sa bojíte bielej farby na nohaviciach, tak robíte veľkú chybu. Vaši známi si z vás môžu uťahovať, že vyzeráte ako pán doktor, no niekedy je tento kompliment lichotivý, nie? Určite sa ju nebojte nosiť. Čo sa týka topánok, tak biela dominuje hlavne pri šedých outfitoch. Čo tak vyskúšať šedé tričko, rifle a biele tenisky? Určite nimi neurobíte krok vedľa. Práve naopak. Môžete inšpirovať mužov okolo vás. Biela nie je len ženská farba.

Aj dámska móda sa často zameriava práve na túto farbu. Biele je hlavne letné dámske oblečenie. Napríklad tričká, sukne, šaty a pod.  Ale biela farba je obľúbená prevažne na spodnom prádle. Symbolizuje čistotu a pôsobí elegantne.

Páni, preto nezabudnite obdarovať svoju polovičku pekným kúskom v bielej farbe. Určite ju potešíte!