Oblečenie

Kraťasy alebo šortky?

Leto je už tu a my čoraz viac cítime nepríjemne vysoké teploty. Siahame čo po najmenšom kúsku oblečení, pretože aj bez neho sa varíme vo vlastne šťave. Do skríň ukladáme bundy či mikiny a väčší priestor necháme pre veci ako kraťasy či tričká. Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, aký je rozdiel medzi kraťasami a šortkami? Nie, nie je to vo veľkosti. Tieto dve slová sú len synonymá a znamenajú to isté. Tento nekonečne opakujúci sa problém je vyriešený jednou vetou. Je nám jedno či sú to kraťasy alebo šortky, v lete ich milujeme najviac!

Móda práve v tejto oblasti sa neustále posúva čoraz vyššie. V obľube sú hlavne rifľové kraťasy, ktoré boli mimochodom veľmi obľúbené aj v minulosti. Dnes máme možnosť vidieť pánske kraťasy, ktoré sú dokonca aj ozdobené rôznymi vzormi alebo vynikajú svojou sýtou farbou. Momentálne sú aktuálne kraťasy, ktoré obsahujú motívy pláže, slnka či iné podobné  symboly. Samozrejme, nie každému vyhovuje tento štýl. Pre tieto typy sú určené jednofarebné kraťasy, ktoré môžu taktiež zaujať. Hlavne ak ich dobre skombinujete so zvyškom vášho outfitu. Napríklad ideálna je jednofarebná košeľa alebo polo košeľa. Táto kombinácia je určite nenahraditeľná a u mnohých zamestnávateľov aj povolená. Pôsobí nenápadne a elegantne zároveň.

Práve kraťasy sú správnou voľbou na horúci letný deň. Dajú sa použiť na rôzne príležitosti. Či už je to do nákupného centra, na prechádzky alebo na návštevu kúpaliska, ba dokonca ich poznáme aj ako kúpacie šortky. Najväčším trendom sú teplákové kraťasy, ktoré sú momentálne veľmi obľúbené. Sú netradičné, pohodlné, vzdušné a mimoriadne pohodlné. Tento typ však slúži len na voľný čas či na pláž alebo na cestovanie. Do nákupných centier či na stretnutia s priateľmi alebo známymi sa vôbec nehodia.  Takže páni pozor, aj keď pôsobíte dojmom bestlook nemusí to byť vhodné na každú príležitosť.